cristel

Cristèl Klandermans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Analytisch, enthousiast en gezelligheidsdier. Weet ideeën en ruwe concepten haarscherp te vertalen tot sterke merken met een verhaal. Heeft een ongelimiteerde interesse in alles wat los en vast zit en houdt van een mooi glas wijn met kaas.
thea

Thea van Unen  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhalen vertellen voor klanten waar we nog écht het verschil kunnen maken, dat is wat Thea drijft. Gelooft als geen ander in creatieve PR en storytelling en stopt niet totdat het perfect is.
Nina

Nina Lekatompessy  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met haar liefde voor taal klimt deze Bredaase graag in de pen en beginnen onze klanten écht te leven op papier. Nina brengt iedere dag een berg gezelligheid met zich mee en kijkt in haar vrije tijd Netflixseries. Op het strand. In Bali. Of Thailand.
joy

Joy Struijk  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhalen vertellen, brainstormen en presenteren is voor deze enthousiaste roodharige wel weggelegd. Ze krijgt een boost van Instagram en alles wat met hotspots te maken heeft. Waar Joy écht happy van wordt? Spotify en quality time met vrienden.
Nienke

Nienke van Loo  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De online zichtbaarheid van haar klanten vergroten: dat is waar onze enthousiaste Hoeksche Waardse Nienke het liefst aan werkt. Deze huismuts in de dop werkt super gestructureerd en is altijd de eerste vroege vogel op kantoor. In het weekend verruilt ze de rust van het Hoeksche om nieuwe hotspots te ontdekken in de stad.