Online trainen, voedingsadvies, blogs, E-boeken & recepten

De Workoutclub is een uitkomst voor mensen met een overvolle agenda: met dit online platform werk je in 2016 binnen no time toe naar de zomer én die bewuste en fitte lifestyle. Want naast een High Intensive Interval Training (HIIT) van slechts twaalf minuten per dag krijg je inzicht in de progressie van je trainingen, online voedingsadvies, tips voor handige recepten, toegang tot blogs, E-boeken én een webshop met fitnessmateriaal.

A new lifestyle

Door een drukke baan, kinderen en sociale verplichtingen schiet bewegen en gezond eten er bij velen nog te vaak bij in. Met de Workoutclub-app is een rit naar de sportschool niet nodig, ben je niet afhankelijk van openingstijden en kun je trainen, waar en wanneer je maar wilt. Is het mooi weer? Kies dan voor een intense workout in de buitenlucht. Komt het juist met bakken uit de hemel vallen, doe dan de indoortraining. Lekker vanuit je eigen huiskamer. Je kunt kiezen voor een lichte, gemiddelde of zware workout, zodat je op je eigen niveau kunt instromen. De dagelijks wisselende trainingen bestaan uit gemiddeld vijf oefeningen en zijn uit te voeren met dumbells of met je eigen lichaamsgewicht. Goed om te weten: de app heeft programma’s voor spieropbouw, gewichtsverlies, én voor specifieke delen van het lichaam.

Healthy food

Heb je geen inspiratie of simpelweg geen tijd om een ingewikkelde maaltijd klaar te maken? In de community van de Workoutclub krijg je tips en maak je snel een voedzaam ontbijt, stevige lunch of avondmaal. Zo weet je zeker dat wat je eet, ook écht gezond is. Ideaal voor de drukke zakenvrouw, moeder of de dames die net dat beetje extra inspiratie in de keuken kunnen gebruiken.

Deskundige bloggers

Naast de trainingen en voedingstips kan je in de webshop van Workoutclub handige E-boeken bestellen met betrekking tot healthy food en gezond leven. Want bewuster leven is vaak een keuze voor een nieuwe lifestyle, waarbij meerdere aspecten een rol spelen. Deskundige (gast)bloggers geven tips over gezonde voeding, bewegen en alles daar omheen. Ze delen hun kennis en ervaringen, zodat je ook als leek meer leert over het kiezen voor een bewust en fit leven.
De Workoutclub-app is er om je te helpen je weer fit en energiek te voelen en motiveert om de beste versie van jezelf te worden. Verpletter al je doelen, join the community and make a change! Begin het nieuwe jaar goed en meld je aan voor slechts € 7,95 per maand.

Voordelen:

  • Persoonlijk advies voor maar € 7,95 per maand
  • Onbeperkt toegang tot de webshop en (gast)blogs
  • Lidmaatschap per direct opzegbaar
  • Keuze uit trainingen met dumbells of eigen lichaamsgewicht
  • Doe de workouts via de app op je smartphone