Tijdens stadsfestival Op z’n Rotterdams maak je kans op een miljonairsexperience

Ervaren hoe het is om te leven als miljonair, wie droomt daar nou niet van? Dit weekend maak je tijdens het stadsfestival Op z’n Rotterdams kans op een volledig verzorgde miljonairsdag! De hippe Kruiskade wordt aanstaand weekend omgetoverd tot Madison Avenue, New York. Ondernemers van dit High-End-Fashion district organiseren met elkaar een loterij waarin de winnaar voor één dag een miljonairsexperience zal beleven. Voorzien van een perfect gestylde miljonairslook zal de winnaar samen met een vriend of vriendin een compleet verzorgde dag beleven. Luxueuze winkels, een sterrenchef en exclusieve clubs heten de winnaar welkom om te genieten van hun exclusieve aanbod.

Om door een ringetje te halen

Om als miljonair voor de dag te komen komt de winnaar qua uiterlijke verzorging niks tekort! Niemand minder dan fashion stylist Fred van Leer gaat de winnaar voorzien van een echte miljonairsuitstraling. Onder toeziend oog van deze topstylist wordt bij Oger een maatpak aangemeten. De haarstylisten van Nathalie’s haarmodesalon zorgen voor een perfect afgestemde look. Hand en nagel expert Colinda garandeert dat de winnaar met miljonairshanden aan zijn/haar dag zal beginnen. Een filmploeg brengt de headlines van de dag in beeld, net zoals bij een echte Hollywood-ster!

Van sterrenchefs tot slapen in luxe

Een sterrenmenu mag bij een miljonairsbelevenis niet ontbreken. Sterrenchef Mario werkzaam bij toprestaurant Joelia zal voor de winnaar een uitgebreide lunch bereiden! Professionele cocktailshakers van het luxueuze HUGH zorgen voor stomende cocktails. De Las Vegas feeling wordt ervaren in Corso Casino waar de miljonair als eregast een gokje mag komen wagen. De winnaar sluit de dag af onder een donzen dekbed van het exclusieve Hilton hotel.

Loterij

Kans maken op deze unieke miljonairsexperience? Koop dit weekend tijdens het stadsfestival Op z’n Rotterdams een artikel bij één van de deelnemende winkels van Madison Avenue (Kruiskade), je ontvangt dan een voucher waarmee je kans maakt op deze unieke en geweldige ervaring.