Be Beautiful, Express Love

Echte schoonheid zit van binnen. Althans, zo gaat het gezegde én beweert de Nederlandse beautysite BeautyStunter.nl heel stellig. Met de bijzondere campagne: ‘Be Beautiful, Express Love’ worden dames de komende maanden bij iedere besteding van boven de € 75 op een spannende date gestuurd met iemand waarvan de culturele of religieuze achtergrond verschilt. Controversieel, dat is het zeker. Te weten dat daten met iemand met een ander geloof je tot geheel andere inzichten kan brengen. Want echte schoonheid zit hem volgens webshop BeautyStunter.nl niet in randzaken als geloof, religie, cultuur of merkbrillen.

Schoonheid en afgebakende grenzen

De A-merken cosmetica en designer horloges dragen bij aan spectaculair uiterlijk vertoon, maar echte schoonheid en liefde vind je door verder te kijken dan de afgebakende grenzen. Be inspired and maybe….. you’ll find true beauty and love!

Wereld Knuffeldag 2015

In de maanden augustus, september en oktober stuurt webshop BeautyStunter.nl vrouwen op uitdagende dates bij een minimale besteding van € 75 op de website. Inspraak in de persoon met wie je op pad gaat? Die is er niet. Met de actie wil de excentrieke eigenaar Erkin Oksak namelijk aandacht vragen voor ingewikkelde kwesties die schoonheid vertroebelen zoals: extreme vormen van religie, cultuur en racisme. De kans is dus groot dat je een keer op stap gaat met een ‘sixpack stud’ met een geheel andere achtergrond. Zo vertelt Oksak: ''Tegen fanatieke moslims en christenen zeg ik: maak contact met elkaar. Knuffel meer met elkaar. Ben je een volledig gesluierde moslima, laat het een dagje los en ga op stap met een leuke Hollander. Ben je streng gereformeerd christen? Laat de bijbel een dagje in de boekenkast en date een keer een sympathieke Marokkaan. Verbreed je horizon. Make love, don't fight. Ik roep 12 augustus uit tot Wereld Knuffeldag”.

BeautyStunter.nl

BeautyStunter.nl is een beauty webshop met stuntaanbiedingen voor vrouwen. De site biedt uitsluitend A-merken op het gebied van cosmeticaproducten, merkhorloges, merksieraden, designerhandtassen en meer. Denk aan exclusieve merken als L’Oréal, OPI, Guess, DKNY, Michael Kors, Just Cavalli, Emporio Armani en Dolce & Gabbana. Producten zijn maximaal 7 dagen in het aanbod, en wie vóór 14.00 uur bestelt, heeft de producten de volgende dag nog in huis.