A special get together for the in-crowd: music, friends & drinks

Rotterdam houdt van Rotterdam. De stad groeit en staat bol van de initiatieven. Op Secret Society Friday komt een creatief publiek samen met gelijkgestemden, mensen met een hart voor de stad én het leven. De lancering van Secret Society Friday vindt plaats op 15 januari 2016 op een geheime locatie in Rotterdam ‘downtown’. Organisator Marcel den Ouden vertelt: “De mensen maken het feest en de plek draagt daaraan bij. Op Secret Society Friday ontmoet je de mensen waarmee je graag het weekend begint. We verzamelen op een stoere, industriële Rotterdamse plek. Deze wordt volledig omgebouwd tot feestlocatie, waar van 18.00 uur tot 00.00 uur gedanst, gedronken en gegeten gaat worden. De perfecte manier om het weekend te beginnen!”

Incrowd, music & more

Secret Society is een initiatief van Rotterdammers voor Rotterdammers. Het evenement wordt een paar keer per jaar op diverse industriële plekken georganiseerd. Want, zo is het credo: een stoere stad verdient stoere feesten. Naast een speciale Bobby's Gin corner voor de Gin&Tonic liefhebber, presenteren meerdere mobiele foodstands bourgondische happen voor een goede bodem op een lange vrijdagavond. En wat is een feest zonder een stevige line-up? Met bekende Rotterdamse namen wordt de basis gelegd voor een terugkerende avond met échte muziek. Een avond waar ouderwets gedanst kan worden. Soul, pop en disco van de jaren 70 tot nu brengen een ‘new kind of Friday night’ naar de Maasstad.

Get your ticket to Society

Sluit je aan bij Secret Society & get your ticket! De kaartverkoop is inmiddels online gestart via de website. Secret Society is een feest voor Rotterdammers die inspireren en boeien, daarom is voor de eerste editie op 15 januari de +1 rule van kracht. Iedereen die een kaart koopt via de site kan iemand meenemen uit eigen kring. The more good people the merrier!