Een sfeervol licht voor eindeloze zwoele zomeravonden

De traditionele olielamp is deze zomer door interieurmerk QAZQA en platform Caravanity in een hip jasje gestoken. Ontwerpster Femke Creemers van Caravanity.nl liet zich inspireren door de iconische vorm van de stormlamp en vertaalde dit door naar een lamp die écht storm-proof is. Storm heeft een stevig design en is door het materiaalgebruik stoer én sfeervol tegelijk. “De outdoor lamp brengt sfeer en comfort tijdens kampeervakanties, eindeloze zomeravonden en BBQ sessies in het park of op het strand.” aldus Creemers.

Dé ideale outdoorlamp

“Ik wilde een iconische outdoorlamp maken, die niet gevoelig is voor een stootje én er tof uit ziet. Dat is Storm in een notendop”, vertelt Femke Creemers, ontwerpster van de lamp en grondlegger van Caravanity.nl. Storm heeft eindeloos veel mogelijkheden: hij kan hangen en staan, je kunt hem meenemen tijdens een avondwandeling, heeft vier verschillende lichtstanden en is oplaadbaar. Storm geeft voldoende en sfeervol licht op outdoor locaties zoals de camping, het terras, een boot, in de tuin en in het bos. De designlamp is binnenshuis een moderne eyecatcher en geeft gezellig licht in de slaapkamer of op de eettafel tijdens een fijn diner.

Over QAZQA

QAZQA is een jong en stijlvol interieurmerk dat bekend staat om een betaalbare designcollectie in verlichting en meubilair. Het jonge merk ontwerpt eigen stijlvolle items én werkt regelmatig samen met talentvolle designers binnen de Collaborations-lijn. Directeur Erik Jansen vertelt: “We werken graag samen met verschillend designtalent. Op deze manier kunnen we originele designproducten aanbieden voor een leuke prijs. Met Storm heeft Femke een tijdloze lamp vertaald naar een mooi en praktisch product.”

Over Caravanity

Happy campers platform Caravanity gaat over het stylen van caravans en campers en viert dit jaar alweer het vijf jarig jubileum. In de afgelopen jaren trok het platform meer dan 1,5 miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland en verschenen er vier boeken over de happy campers lifestyle bij uitgeverij Kosmos (meer dan 15.000 verkochte boeken). De gepimpte caravan is inmiddels de guilty pleasure geworden van velen. Storm is vanaf 1 juni verkrijgbaar in online shops en verschillende winkels. De pre-sale is inmiddels online van start gegaan.