Het Rotterdamse pr-bureau Today’s Specials breidt het team verder uit met de komst van Thea van Unen die per 1 juni is gestart als senior pr-consultant. In deze functie is zij medeverantwoordelijk voor de groei en profilering van het bureau en adviseert zij merken en organisaties bij (strategische) PR vraagstukken. De uitbreiding van het team is een logisch gevolg van de snelle groei die het creatieve bureau doormaakt.

Vakidioot met passie voor lifestyle en maatschappij

Thea deed ervaring op aan zowel klant- als bureauzijde en werkte voor Ketchum, Het PR Bureau en Coopr. Daar ontwikkelde zij creatieve campagnes voor onder andere Rabobank waarin de relatie tussen bank en maatschappij centraal stond. Voor Albert Heijn adviseerde zij in de aanpak rondom gezonde voeding en kindermarketing. Maar ook bij Shell wist zij de weg en ontwikkelde een campagne die elektrisch rijden bevorderd. Thea: “Ik hou van het vak en van het bouwen aan een merk of organisatie. Daarbij richt ik me graag op maatschappelijke vraagstukken of het bieden van ontspanning vanuit mooie lifestyle merken. Na jarenlang als consultant te werken heb ik erg veel zin om nu ook écht betrokken te zijn bij de organisatie van het bureau zelf. De klik met Today’s was er direct en ik heb veel zin om samen met het enthousiaste team aan de slag te gaan.”

Today's Specials is klaar voor morgen

In de afgelopen jaren is Today's Specials uitgegroeid van eenmanszaak naar een bureau waar een gedreven team dagelijks een steady klantportfolio bedient in het hospitality en lifestyle segment. Cristél Klandermans, eigenaresse bij Today’s Specials vertelt: “Today’s Specials is de laatste jaren hard gegroeid en met mijn aankomende verlof zocht ik een partner die mij volledig kan vervangen en in de toekomst mee kan bouwen aan de groei. De komende jaren willen we hét bureau worden voor creatieve communiatie-PR oplossingen in het horeca, lifestyle & maatschappij segment.”

Over Today’s Specials

Een merk de plek geven die het verdient, dát is wat ons drijft. Met een passie voor horeca, lifestyle en maatschappij bouwen we aan de reputatie van onze klanten. Middels creatieve communicatie en PR brengen wij telkens een andere kant van het klantverhaal naar voren. We werken in het moderne Industriegebouw in het centrum van Rotterdam en staan zo middenin de wereld van de klanten die we vertegenwoordigen. Uiteraard is een beetje Rotterdams ons niet vreemd, een nuchtere en no-nonsense aanpak kun je dus zeker van ons verwachten.