Cornelis trapt groots af met DJ Roog

Op vrijdag 14 oktober introduceert Cornelis Rotterdam de eerste editie van de veelbelovende Cornelis Borrel. Vanaf klokslag 21:00 uur zijn Rotterdamse levensgenieters welkom voor de broodnodige proostmomenten, lekkere dance classics én natuurlijk een uitbundig publiek. Op deze bijzondere eerste editie zal niemand minder dan DJ Roog een gouden set draaien achter de spiksplinternieuwe DJ-Booth. Samen met andere bekende Rotterdamse namen wordt de basis gelegd voor een terugkerende avond met echte muziek en echte mensen. Want daar houdt Cornelis van.

Rotterdamse werklui

Tegenover het historisch Stadhuis opende Cornelis een aantal maanden terug zijn restaurant. Lovende recensies in dag- en sociale media streelde zijn ego. Na een periode warmdraaien opent Cornelis op 14 oktober officieel de deuren van zijn bar. Cornelis staat bekend om zijn voorliefde voor een goede vrijdagborrel en nodigt daarom zijn stadsgenoten graag uit voor deze maandelijks terugkerende vrijdagborrel. Waar zijn buren op het Stadhuisplein een plek bieden voor de jeugd richt Cornelis zich liever op Rotterdamse werklui van zijn eigen leeftijd. Levensgenieters zijn op de Cornelis Borrel welkom voor de perfecte ingrediënten om het weekend mee te beginnen.

Music & more

Wat is een borrel zonder stevige line-up? Met bekende Rotterdamse namen wordt de basis gelegd voor een avond met échte muziek. De avond wordt losjes warmgedraaid met lekkere tunes en transformeert later op de avond naar een fijn feest met DJ Roog waar tot 02:00 uur in de nacht gegarandeerd gedanst zal worden. En wat is een borrel zonder goede happen? Naast de ongedwongen vibe kunnen de borrelaars rekenen op schalen met bourgondische lekkernijen afkomstig van de keukenbrigade onder leiding van Karim Aggoun.