Bijzondere mensen

Rotterdam is volop in ontwikkeling. Iedere dag worden er nieuwe en bijzondere initiatieven ontplooid waarmee stadsgenoten zélf bijdragen aan het bruisende en dynamische karakter van de stad. Deze ondernemers volgen hun passie én hart, waardoor er steeds meer vernieuwende concepten en bedrijven in de wereldstad verschijnen. Vanaf 9 september start LEFF Media op OPEN Rotterdam met het nieuwe TV programma ‘Rotterdammers met een Missie’. In deze nieuwe interview- & documentaire reeks belichten Peter van Drunen en Junion Hanenberg de verhalen die schuilgaan achter deze bijzondere mensen die hun passie volgen.

Rotterdammers met een Missie

In het televisieprogramma ‘Rotterdammers met een Missie’ worden leuke, bijzondere en maatschappelijk verantwoorde initiatieven in de stad Rotterdam belicht. Verschillende initiatiefnemers worden gevolgd in de aanloop naar het einddoel. In de eerste aflevering worden Jan Roctus (bierbrouwer in spé) en beginnend actrice Truus de Boer gevolgd. Presentator Peter van Drunen vertelt: “De missie van het programma is om Rotterdammers te inspireren zélf in beweging te komen, hun hart te volgen en uiteindelijk hun doelen te verwezenlijken. Ten slotte is het doel van het programma om Rotterdammers met elkaar in contact te brengen, zodat ze elkaar tijdens projecten kunnen steunen”. Het concept voor het nieuwe televisieprogramma werd niet zomaar geboren: de reeks wordt immers gemaakt door ‘Rotterdammers met een Missie’: Peter van Drunen besloot zelf het roer om te gooien en zijn passie te volgen om televisie met een maatschappelijke boodschap te gaan maken.

LEFF Media

LEFF is het creatieve mediaplatform van Peter van Drunen en Junion Hanenberg. Van Drunen en Hanenberg richten zich voornamelijk op het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van televisie- en online programma’s. Het doel is hierbij om luchtig entertainment met een diepere boodschap op de televisie te brengen. Hanenberg richt zich binnen LEFF op de zakelijke kant van het mediabedrijf, terwijl Van Drunen zich vooral bezig houdt met de creatieve processen. Daarnaast is Van Drunen het gezicht van LEFF en presentator van ‘Rotterdammers met een Missie’. Het duo wil met hun nieuwe programma spraakmakende individuele en groepsprojecten in beeld brengen. Presentator Peter kruipt in de huid van de Rotterdammers met een missie. Zijn missie? De passie van de Rotterdammers zoveel mogelijk ervaren.