Opschudding

Een loslopende beer heeft woensdagochtend een uur lang voor flink wat opschudding gezorgd in Diergaarde Blijdorp Rotterdam. Verschillende medewerkers hebben in hun onoplettendheid niet gemerkt dat de beer het park is binnengeglipt. Daarnaast wordt het park beveiligd met veiligheidssystemen die het binnendringen van dieren in het park moeten voorkomen. De beer liep tijdens zijn uitstapje rustig door het park en heeft verder geen schade aangericht. Een medewerker heeft de beer uiteindelijk de goede weg gewezen.

Aan de grond genageld

De beer heeft tijdens zijn wandeling door Diergaarde Blijdorp menig bezoeker de stuipen op het lijf gejaagd. Zo vertelt een ooggetuige: “Ik stond werkelijk perplex. Na mijn eerste kop koffie van de dag liep ik rustig een rondje door de dierentuin. Een ritseling in de bosjes wekte mijn interesse en ik stond aan de grond genageld: oog in oog met een gigantische beer!” Gelukkig liep de bijzondere ontmoeting met een sisser af. Alhoewel de beer flink wat bezoekers een grote schrik heeft bezorgd, bleek het dier niet agressief of kwaadwillend. Hij had zojuist een aantal maaltijden afgeleverd bij de personeelsruimte, maar was de weg kwijtgeraakt en in het park terecht gekomen.

Eind goed, al goed

Een van de verzorgers heeft zich over de verdwaalde beer ontfermd en hem de goede weg gewezen. Opgelucht is hij toen op zijn scootertje vertrokken, om nog meer mensen te voorzien van overheerlijke maaltijden.

Over de Bezorgbeer

Met de herkenbare berenhelmen zijn de Bezorgberen al bijna 15 jaar een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. De Bezorgbeer is ingesprongen op het hectische bestaan van de consument en brengt alle berengerechten op locatie. Dé oplossing voor wie geen tijd of zin heeft om te koken. Via de website, app of een telefoontje kunnen bestellingen snel en gemakkelijk geplaatst worden. Met één druk op de knop heb je binnen no-time vers en gezond eten ter plekke.