Het festivalseizoen van 2018 staat op het punt om volledig los te barsten. Hét moment om je favoriete sneakers weer uit de kast te trekken en je festivaloutfit af te stylen. Eén nadeel: door eerdere avonturen zien ze er vaak uit alsof je beter een nieuw paar aan kunt schaffen. Gelukkig zorgt het Nederlandse merk Piggy Proof er deze zomer voor dat jouw – voorheen – kraakwitte stappers weer omgetoverd worden tot ‘Box Fresh’ sneakers. De Snow Bright Sponge werkt bijna hetzelfde als de oude vertrouwde potloodgum: door de wrijvingskracht wordt het vuil verwijderd en brokkelen de gebruikte stukken spons af. Schone gympen in een handomdraai, net alsof ze ‘vers’ uit de doos komen! 

Sweep it white

Waar sneakers eerst in de prullenbak verdwenen omdat ze afgetrapt, vies en lelijk waren geworden, zijn ze nu eenvoudig op te lappen met de Snow Bright Sponge van Piggy Proof. De spons is speciaal ontwikkeld voor spierwitte sneakers, want die moeten natuurlijk wel écht wit blijven. Ingewikkeld die spons? Helemaal niet. Maak de Snow Bright Sponge een beetje nat, zodat de spons gaat schuimen. Daarna wrijf je ermee over de rubberen en (kunst)leren delen van je schoenen. Vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en de sneakers worden weer stralend wit. Een vieze streep op die mooie witleren tas of jas haalt het sponsje ook weg. Bescherm je schoenen vervolgens met één van de Piggy Proof protectors om ze zo nog langer mooi te houden. Het schuimende schoonmaakblokje en andere producten van Piggy Proof zijn te krijgen bij De Bijenkorf, Hudson’s Bay, de betere schoenenzaak én via de webshop: www.piggyproof.com.

Over Piggy Proof

Piggy Proof is de nieuwe generatie reinigings- en beschermingsproducten voor schoenen, textiel en meubels. De techneuten achter het Nederlandse merk dromen van een wereld waarin ieder z’n favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven. De Piggy Proof Protectors beschermen elke materiaalvezel door miljoenen glasachtige moleculen, die een onzichtbare beschermlaag vormen. De protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen. De milde maar super effectieve Piggy Proof reinigers reinigen niet alleen het oppervlak maar ook vezeldiep. Piggy Proof staat voor kwaliteit, dus alles is uitgebreid getest. En natuurlijk niet op dieren.