Vanavond begint het derde seizoen van het RTL 4-programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Kamera Express sponsort ook dit seizoen samen met Canon het populaire tv-programma waar acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie strijden om de hoofdprijs: een fotoreportage in National Geographic Magazine. Naast sponsor is Kamera Express exclusieve verkooppartner van het programma. ‘’Door een geweldige samenwerking tijdens het vorige seizoen, hoefden we niet lang na te denken dit jaar weer mee te doen. Kamera Express zet het partnership met Het Perfecte Plaatje in om Nederland te stimuleren nóg meer te gaan fotograferen. Een visie die perfect past bij dit tv-programma’’, aldus algemeen directeur van Kamera Express, Ben Cornelisse.

Het Perfecte Plaatje
In het televisieprogramma ‘Het Perfecte Plaatje’ gaan acht bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan voor de beste foto. Elke week zijn er thema’s waarin verschillende foto-opdrachten uitgevoerd worden. Deze worden vervolgens beoordeeld door vaste juryleden en tevens professionele fotografen William Rutten en Cynthia Boll. De jury krijgt regelmatig versterking van wisselende gastjuryleden die de deelnemers tips geven bij het betreffende thema van de uitzending. Dit seizoen zullen Ruben van der Meer, Ryanne van Dorst, Lieke van Lexmond, Jim Bakkum, Patty Brard, Herman den Blijker, Marlijn Weerdenburg en Mari van de Ven strijden om de hoofdprijs: een fotoreportage die gepubliceerd wordt in het National Geographic Magazine. Het tweede seizoen start woensdag 31 oktober en is acht weken lang elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Wie na Humberto Tan en Estelle Cruijff de volgende winnaar wordt, is 19 december tijdens de finale-uitzending te zien.

Over Kamera Express 
Kamera Express is expert op het gebied van foto- en videografie. Het doel is alle fotogeïnteresseerden te helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie onder de noemer: ‘Samen Beter in Beeld’. Om dit te bewerkstelligen, biedt Kamera Express deskundig advies, goede service en het grootste assortiment. Kamera Express heeft dit jaar de ABN AMRO Webshop Award ‘18-‘19 gewonnen in de categorie elektronica.

Kamera Express  
Website:                                                             www.kamera-express.nl 
Social:                                                                www.facebook.com/kameraexpress 
                                                                           www.instagram.com/kamera_express