Op donderdag 10 november opent midden in het Central Business District van Rotterdam het getransformeerde verzamelgebouw W200. Het Weena, ook wel de Rotterdamse Business Boulevard genoemd, is voor toonaangevende bedrijven een aantrekkelijke plek om zich op dit moment te vestigen. “Door de toenemende populariteit van Rotterdam is de stad momenteel in trek voor grote bedrijven. De centrale ligging van het Weena, de uitstekende bereikbaarheid en het hoogwaardige imago is voor veel organisaties een gegronde reden om naar deze plek te verhuizen.” Vertelt Fabrizio Rigutto van Flow Real Estate.

Steenworp van Rotterdam CS

Op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station biedt W200 met kantoorruimtes, horeca en een businesslounge meerdere functies aan huurders en passanten. W200 garandeert hiermee een omgeving waarin werken, ontmoeten en beleven samen komen. Op de begane grond openden de eigenaren van Bokaal, Level en Supermercado onlangs een nieuw horecaconcept: Weena. Met uitzicht op het Hofplein zorgt de nieuwe hotspot voor gezellige bedrijvigheid midden in het bedrijfsleven van de populaire havenstad.

Grand opening

Flow Real Estate was namens verhuurder verantwoordelijk voor de grootschalige renovatie van W200. “Wij zijn ontzettend blij om te zien dat deze transformatie in de praktijk zo goed heeft uitgepakt. De kantoorruimte in het gebouw biedt huurders een eigen plek met voorzieningen die van grote meerwaarde voor de gebruikers zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eigentijdse horeca op de begane grond. W200 voldoet hiermee aan alle wensen en eisen van hedendaagse kantoorgebruikers” vertelt Fabrizio Rigutto.

Op donderdag 10 november zal vanaf 17:00 uur het resultaat van de transformatie op feestelijke wijze worden gepresenteerd aan het publiek.