In slechts drie maanden strak & fit voor de zomer met Workoutclub

Extreem diëten behoort tot het verleden en sterk en fit zijn is hot: we zijn ons steeds meer bewust van de voordelen van gezond eten en regelmatig bewegen. Met het nieuwe online trainingsprogramma HIIT TO SUMMER krijgen deelnemers via de Workoutclub-app voedingsadvies, tips voor een bewuster leven én elke dag een High Intensity Interval training van slechts twaalf minuten. Het doel? In drie maanden strak en fit zijn voor de zomer van 2016.

Voor iedereen

Door een drukke baan, kinderen en sociale verplichtingen schiet bewegen en gezond eten er bij velen nog te vaak bij in. Met de Workoutclub-app is een rit naar de sportschool niet nodig, ben je niet afhankelijk van openingstijden en kun je trainen, waar en wanneer je maar wilt. Van drukke moeder tot fulltime zakenvrouw: de online HIIT TO SUMMER workout is dus geschikt voor iedereen die de komende maanden aan de slag wil met een ‘killer beach body’. Good to know: deelnemers die deze maand beginnen, betalen voor drie maanden full acces lidmaatschap € 12,95 in plaats van € 32,50.

‘Comfortabel in je vel’

Met HIIT TO SUMMER wil de Workoutclub in aanloop naar de zomer nieuwe leden helpen zich in drie maanden tijd weer goed te laten voelen. ‘Elke week op de weegschaal staan is niet het doel van deze actie, maar comfortabel en fit in je vel zitten. Het gezonde leven moet vooral in balans blijven met genieten.’

Voordelen:

  • Drie maanden professioneel en persoonlijk advies voor maar €12,95 ipv. € 32,50;
  • Onbeperkt toegang tot (gast)blogs;
  • Lidmaatschap is na de actie per direct opzegbaar;
  • Geen fitnessmateriaal nodig;
  • Train waar en wanneer je maar wilt, via de app op je smartphone.