Denim lijn

Het is het enige Nederlandse merk dat wereldwijd accessoires voor mobiele apparaten verkoopt via de officiële Apple stores, en dit is uiteraard niet zonder reden. Met een geheel eigen gevoel voor stijl en kwaliteit verovert het Nederlandse lifestyle merk Decoded gestaag de internationale markt. De nieuwe najaarscollectie ‘Code Blue’ laat zich wederom kenmerken door een verrassende combinatie van functionaliteit en fashion. De producten uit deze fraaie handgemaakte denim lijn zijn deze winter een absolute must-have voor iedereen die zijn of haar mobiele apparaat een warm hart toedraagt.

Code Blue by Decoded

Geïnspireerd door verre reizen, vintage kleding en fijne materialen, laat deze nieuwe ‘edgy’ productlijn van Decoded zien dat een strak design perfect samengaat met de ruwere invloeden van jeans. In samenwerking met Nederlandse ontwerper Miquel Mohamedjar werden materialen nauwkeurig geselecteerd. Het duurzame 'Japanese Kaihara denim' wordt bij deze accessoires voor iphones, ipads & macbooks gecombineerd met premium Italiaans leer. Presenteer en bescherm je smartphone dit najaar in deze unieke hand-crafted denim covers, geïnspireerd op de bekende spijkerbroekenmerken Levis, Lee en Wrangler.

Dutch Design

Het Nederlandse lifestyle merk Decoded ontwerpt hoge kwaliteit lifestyle accessoires met als doel mobiele apparaten op een stijlvolle en exclusieve manier te beschermen, en heeft naast Apple een internationaal netwerk van 16 distributeurs in 24 verschillende landen. Na de start in 2009 met vintage laptoptassen, volgde al snel uitbreiding naar andere accessoires afgewerkt met hoge kwaliteit materialen. Denk hierbij aan bijzondere backpacks, tassen, sleeves, wallets & slim covers. Leuk feitje aan het ontwerp van deze voorwerpen: its typical Dutsch design. Alle accessoires laten zich immers met veel trots kenmerken door een stijlvol Nederlands vlaggetje aan de zijkant van de producten.

www.decodedbags.com