Ruim 100 wensen vervuld

Dit jaar wordt de Rotterdamse kerstgedachte wel heel genereus uitgedragen. Bezoekers van de Koopgoot kunnen de kerstbomen van het winkelgebied versieren met persoonlijke kerstwensen. Heb jij een lieve buurvrouw die al jaren nieuwe ski’s voor de wintersport verdient of wil je die goede vriendin eindelijk verrassen met dat mooie nieuwe horloge? Zorg dan dat jouw wens vóór 2e kerstdag in de bomen in de Koopgoot hangt. Met grote regelmaat worden de bijzondere wensen van bezoekers vervuld, in totaal ruim 100!

Rotterdamse Kerstwensen

Dagelijks worden de grote kerstbomen in de Koopgoot versierd met ruim 350 persoonlijke wensen. Een paar voorbeelden? Twee meisjes wensen een warme winterjas voor een lieve tante, die altijd voor hen klaarstaat. Een andere dame wil een mooie bedel aan een stoere vriendin geven omdat het een zwaar jaar is geweest voor haar. Diverse wensen, en vaak ontstaan uit prachtige verhalen. De wensen die uitkomen worden dagelijks random geselecteerd door een onpartijdige jury.

Persoonlijke Kerstkaart

Alle winkels in de Koopgoot hebben een ruim budget bijeengebracht waaruit de winnende wensen worden vervuld. In totaal zullen dat er ruim honderd zijn. Wordt jouw wens niet vervuld? Niet getreurd! Maak dan een leuke persoonlijke kerstkaart met jouw wens via de fotozuilen en stuur deze alsnog via social media naar jouw geliefden.

Koopgoot Rotterdam

De Koopgoot ligt midden in het centrum van Rotterdam en heeft diverse ingangen. Een van deze ingangen bevindt zich in het verlengde van de Lijnbaan. In totaal bevinden zich aan de Koopgoot ruim 80 winkels op een winkelruimte van 60.000 m2. Een geschikt winkelgebied om kerstinkopen te doen!