Alphacomm Digital Commerce lanceert morgen een applicatie waarmee gamers gemakkelijk en veilig spelkrediet kunnen opwaarderen. Het snelgroeiende Rotterdamse bedrijf binnen de e-commerce branche speelt met de Keep Gaming applicatie in op de vraag naar een gebruiksvriendelijke en veilige manier om speeltegoed in online games aan te schaffen. De applicatie stelt gebruikers in staat om via verschillende betaalmethoden gamebenodigdheden aan te schaffen. Keep Gaming wordt ondersteund door grote online gamefabrikanten en geeft gebruikers de mogelijkheid om supersnel aankopen te doen.

Online warenhuis

Gebruikers kunnen met de Keep Gaming applicatie zelf bepalen met welke betaalmethode het spelkrediet wordt opgewaardeerd. Gamers kunnen met de applicatie op ieder gewenst moment benodigdheden aanschaffen. Alphacomm speelt met de applicatie in op de behoefte naar een veilige en gebruiksvriendelijke manier om online aankopen in de game industrie te realiseren. De applicatie dient als online warenhuis voor virtuele gamebenodigdheden, waarmee je veilig en gemakkelijk aankopen kunt doen. De applicatie ondersteunt alle grote spelfabrikanten zoals Playstation, Xbox, Steam, World of Warcraft, Google Play, iTunes en Facebook.

“We hebben deze applicatie speciaal ontwikkeld voor gamers die actief zijn op verschillende platforms. De focus ligt geheel op de eindgebruiker, hen willen we helpen bij het veilig en gemakkelijk kopen van digitale producten op hun mobiele telefoon, spelcomputer, tablet of pc. Ons testpanel heeft aangegeven een dergelijke app ontzettend te missen” , aldus Aimée Roerink van Alphacomm.

Snelst groeiende bedrijf

Alphacomm is marktleider in de business to consumer branche als het gaat om het aanbod van digitale goederen. Het e-commerce bedrijf verscheen eerder in lijsten van Deloitte Technology top 50, fd. Gazelle Award en Twinkle top 100. Alphacomm is in juli genomineerd voor de Cross Border top 30. In deze lijst staan de snelst groeiende Nederlandse bedrijven binnen de e-commerce branche in het buitenland. Bedrijven met een minimale e-commerce omzet van €100.000 uit het buitenland én een omzetgroei van minimaal 20% in het afgelopen kalenderjaar komen voor deze bijzondere top 30 in aanmerking. De applicatie is vanaf 17 juli voor Android verschenen in de appstore, begin september wordt de app gelanceerd voor iOS. Keep Gaming wordt woensdag officieel gelanceerd op Gamescom in Duitsland, dit is de grootste digital gaming en entertainment beurs van Europa.