Luxe gezichtsbehandelingen, shots van een vitamine-infuus, PT-sessies, mini-breaks onder de zonnebank, prachtig gestylde wenkbrauwen of een fijne manicure. Het is vanaf nu allemaal mogelijk op één locatie bij het all-in-one concept Beautymarket Rotterdam. Op zaterdag 26 november kunnen liefhebbers alvast een voorproefje krijgen van deze nieuwe beautybeleving in Nederland. Tijdens de opening wordt het publiek namelijk getrakteerd op gratis beauty behandelingen, make-up advies door Xelly Cabau van Kasbergen én krijgen zij de veelbesproken REVIV-infuus aangelegd door een cosmetisch arts van Doctors Inc.

Vloeibare vitamineshot REVIV-infuus

Eén van de meest besproken behandelingen van Beautymarket Rotterdam is het REVIV-infuus. Deze ‘vloeibare vitamineshot’ verhelpt onder andere symptomen van stress, vermoeidheid en zelfs hangovers na een wild avondje stappen. Daarnaast verbetert de behandeling ook nog eens je huid én immuunsysteem. Tijdens de opening van Beautymarket kunnen geïnteresseerden deze behandeling van 30 minuten gratis uitproberen onder begeleiding van een cosmetisch arts van Doctors Inc.

Grand Opening met Xelly Cabau van Kasbergen

Op 26 november staat een team beauty experts vanaf 11:00 klaar om de bezoekers te verwelkomen en huidadvies te geven. Als hoogtepunt van de dag zal special guest Xelly Cabau van Kasbergen gedurende de middag gratis make-up advies geven aan het publiek! Wil je liever een ontspannende behandeling ondergaan? Laat je dan gewoon lekker in de watten leggen, neem een zonnebankje of probeer een beautytreatment, nail of foot spa.

One-stop-Beautymarket

Beautymarket biedt als eerste locatie in Nederland alle mogelijke beauty-gerelateerde behandelingen en producten op één plek. Een uitkomst voor iedereen die waarde hecht aan ultieme ontspanning en ook goed verzorgd voor de dag wil komen! Het nieuwe beautyconcept beschikt over een groot assortiment aan producten welke ook online worden verkocht. Beautymarket ontvangt graag groepen die er een complete dag uit van willen maken. Begin de dag bijvoorbeeld met een gezamenlijke gezichtsbehandeling en sluit de dag af met een glas champagne tijdens het uitzoeken van je nieuwe parfum aan de parfumbar.