Nieuwe wereldstad

Het gaat goed met de Rotterdamse vastgoedsector. Met de komst van de nieuwe Markthal, het imposante Centraal Station, het luxe winkelgebied High End Fashion District én De Rotterdam van Rem Koolhaas, heeft internationale pers haar oog op de stad laten vallen. Rotterdam wordt getipt als dé nieuwe wereldstad en dit blijft niet onopgemerkt bij veel buitenlandse ondernemers en multinationals. Lege bedrijfspanden krijgen nieuwe bestemmingen, en de markt trekt gestaag aan.

Beleggingpiek 2015

Cijfers laten zien dat de stijgende koopgolf in 2015 een beleggingspiek zal bereiken. Zo is de verwachting dat er gezamenlijk voor € 7,3 miljard vastgoed wordt gekocht tussen nu en eind 2015. Een goed teken voor bedrijven gericht op vastgoed in de Maasstad. Een stad die volop in beweging is en waar steeds meer buitenlandse bedrijven zich willen vestigen. Pieter Molenaar, eigenaar van Molenaar Bedrijfshuisvesting, bevestigt deze trend en ziet een duidelijke toename in de interesse in bedrijfspanden “De afgelopen paar maanden is een duidelijke toename zichtbaar in interesse in bedrijfspanden vanuit het buitenland. Wij koppelen deze vraag aan het aanbod in Rotterdam en adviseren zowel institutionele als particuliere beleggers op het gebied van taxaties en veilig rendement. Dit uiteraard met een professionele, betrouwbare én Rotterdamse aanpak.”

Stone Value

Rotterdam is een snel groeiende en dynamische stad. Een verborgen parel voor de wereld, en een begrip in Nederland. Net als Rotterdam staat ook Molenaar Bedrijfshuisvesting geen moment stil. Zo heeft het bedrijf recentelijk Stone Value, een jong advies- en taxatiebureau, succesvol overgenomen. Met de aantrekkende vastgoedmarkt wordt 2015 een jaar vol vernieuwingen voor in zowel Rotterdam als Nederland.