Creatief Ontwikkelaar

Rotterdam, stad van de wederopbouw en een huisverkoop die nagenoeg stil ligt. Toch slaagt creatief ontwikkelaar Hans Moerkerk er in om in september de tweede fase van het spraakmakende renovatieproject ’t Vergeten Paradijs’ te starten in Nieuw Crooswijk. Authentieke panden die volledig worden gerenoveerd en opgeleverd in luxe lofts in de enige échte volksbuurt die Rotterdam rijk is. Op 14 september vindt vanaf 11.00 uur de verkoop première plaats van de nieuwe turn-key loftappartementen die in verkoop gaan. Crooswijk is van oorsprong een unieke Rotterdamse volksbuurt met een rijke historie. In het verleden is in deze buurt helaas meer dan eens overgegaan tot slopen. Dit heeft door de jaren heen voor veel onbegrip en weerstand uit de gemeenschap gezorgd.

Crooswijk heeft met haar centrale en groene ligging immers meer dan voldoende potentie als Rotterdamse stadswijk. Om deze reden start Moervast B.V. in september met de 2e fase renovatieontwikkeling van bestaande bouw: ’t Vergeten Paradijs. Acht unieke appartementen in loft vorm gaan in de verkoop.Ruimtelijke, lichte woningen met de sfeer van vroeger en de kwaliteit van nu. Om de industriële look te garanderen, worden staal, steen, hout en natuurlijke materialen gebruikt. “Bestaande bouw heeft de toekomst. De beste plekken van de stad bevinden zich immers in bestaande wijken” aldus Moerkerk die met een eigenzinnige visie én een hart voor de stad, hoge ogen gooit met het renovatieproject aan de Paradijslaan. De verkoop van fase 1 van ’t Vergeten Paradijs startte in mei 2013. Wat een verkoop première had moeten zijn, werd uiteindelijk een burenborrel doordat alle appartementen binnen twee weken waren verkocht.

Bestaande bouw heeft de toekomst

Het succes van de Paradijslaan is volgens Hans Moerkerk (Moervast B.V.) slechts een voorbode van wat komen gaat. De komende jaren vindt er een verschuiving plaats waarbij de aandacht verlegd wordt van nieuwbouw naar renovatieontwikkeling van bestaande bouw. Oude achterstallige panden worden hier ontwikkeld en verduurzaamd om vervolgens een nieuwe kopersmarkt te bedienen. Kopers die zich willen onderscheiden en streven naar authenticiteit.

’t Vergeten Paradijs: de hotspots!

De Paradijslaan is een uniek stukje Rotterdam, gelegen op een steenworp afstand van het Kralingse Bos, het Stadscentrum en de bruisende Zwaanshals. Met veel gezellige restaurants, boutiques en interieurwinkels is alles binnen handbereik. De verkoop van de onderscheidende woningen aan de Paradijslaan zal vanaf zaterdag 14 september van start gaan tijdens de verkoop première. Meer informatie vind je op https://www.facebook.com/VergetenParadijs.