Elektrische polijstvijl

Het Nederlandse bedrijf Silk’n introduceert ‘MicroNail’. Met onze drukke levensstijl vergeten we nog wel eens aandacht te geven aan ons uiterlijk, vooral nagels hebben het vaak te voorduren. Voor een perfecte en snelle manicure zijn tijdrovende bezoeken aan beautysalons niet langer meer nodig. De elektrische polijstvijl ‘MicroNail’ maakt de nagels glad door deukjes en ribbeltjes te egaliseren en daarna de nagels te voorzien van een schitterende glans. Thuis of onderweg, Silk’n MicroNail is het ideale apparaat om perfect verzorgde nagels te creëren.

A perfect manicure @ home!

Het polijsten van nagels kan met een handmatige, klassiek polijstvijl veel moeite kosten. Door verkeerd handelen, worden de nagels juist vaak broos. De Silk’n MicroNail zorgt in een oogwenk voor perfect verzorgde nagels op elk gewenst moment. Het apparaat bevat 2 rollers die beide een verschillende functie hebben. De grijze roller is bedoeld om het nageloppervlak mooi glad te krijgen. De witte roller is speciaal bedoeld om de nagels een schitterende, natuurlijke glans te geven. Eén behandeling van enkele seconden, geeft tot ruim 2 weken lang resultaat. De glans die ‘MicroNail’ aan de nagels geeft, maakt het gebruik van nagellak overbodig. Dankzij MicroNail is de nageloppervlak glad en kan er voor de liefhebber, in een vloeiende beweging nagellak worden aangebracht. Het apparaat is te gebruiken voor zowel de handen als voeten en is ook geschikt voor gel-, acryl- en kunstnagels.

Silk’n: brings beauty to your home

Succesvolle esthetische behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n nu ook beschikbaar voor thuisgebruik. De wereldwijde leider in professionele esthetische apparaten produceert beautyproducten voor thuisbehandelingen in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging.