Verlichtingsontwikkelaar slaat handen ineen met Zilverblauw

Verlichtingsontwikkelaar QAZQA is voor de ontwikkeling van een nieuwe collectie lampen een bijzondere weg ingeslagen. Samen met het creatieve duo van een van de meest vooraanstaande interieurblogs van het land, Zilverblauw, heeft de verlichtingsontwikkelaar een viertal LED neon lampen geproduceerd. De QAZQAxZilverblauw lampen zijn geïnspireerd op vormen van nu en voorzien van de kenmerkende Zilverblauw-stijl.

Liefde

Wie zijn er beter op de hoogte van de laatste woontrends dan interieurbloggers? Om die reden heeft QAZQA het duo Anki Wijnen en Casper Boot van het populaire interieurblog Zilverblauw gevraagd om mee te denken over een nieuwe serie lampen. Wie het tweetal online volgt heeft de echte, handgemaakte Neon lamp ‘Liefde’ al meerdere malen voorbij zien komen op hun blog en social media kanalen. Deze verlichting ontwierp Anki zelf en werd binnen no time razend populair via Zilverblauw.

Anki: ,,Ik heb ‘Liefde’ al in 2012 ontworpen. De lamp hebben we destijds door een specialist in neonverlichting laten produceren. Dankzij het maat- en handwerk was het een behoorlijk kostbare aangelegenheid. We zijn door de jaren heen overspoeld met vragen over onze lamp. Nu kunnen we eindelijk vertellen dat hij dankzij de samenwerking met QAZQA in LED neon uitvoering is geproduceerd waardoor hij voor iedereen voor een consumentenprijs te koop is. Weliswaar niet in de roze kleur van onze originele ‘Liefde’ lamp, maar in een witte uitvoering, om hem voor een breder publiek toegankelijker te maken. Verder is hij 1 op 1 gelijk aan die je van Zilverblauw kent.’’ Afmeting Liefde: 61,2 x 41,8 cm.

Hart

En dat is niet alles. Het duo kroop achter de tekentafel om nog een drietal nieuwe lampen te ontwerpen. Was je al verliefd op ‘Liefde’, dan word je dat vast ook op de roze LED neon lamp ‘Hart’. Een ontwerp dat het kloppend hart is van ieders huis. LED neon lamp Hart brengt sfeer in elke kamer, of het nu om een woon- of kinderkamer gaat. Leuk detail: het design van het hartje zie je ook terug in het beeldmerk van Zilverblauw. Afmeting Hart: 33,7 x 31,2 cm.

Bliksem

Voor de ‘living on the edge’ types ontwierp het duo de zogeheten ‘Bliksem’ LED neon. Deze gele lamp, in de vorm van een bliksemschicht, is gaaf voor een stoere jongenskamer of als kunstobject in de woonkamer. Afmeting Bliksem: 38,8 x 40 cm.

Maan

#Iloveyoutothemoonandback. Wie heeft hem niet voorbij zien komen? Vanwege deze veel geziene uitdrukking op social media kan de maan natuurlijk niet ontbreken in deze lampencollectie. De zacht blauwe LED neon, in de vorm van een halve maan, straalt voor de wat rustigere types. Ook erg leuk voor op de babykamer of wat te denken van de knusse kerstavonden?! Afmeting Maan: 21,6 x 30 cm.

QAZQAxZilverblauw serie

QAZQA werkte al vaker samen met designtalent. Ditmaal kozen ze ervoor om samen te werken met Ontwerpbureau Zilverblauw. Anki Wijnen en Casper Boot hebben met Zilverblauw.nl een van de meest toonaangevende interieurblogs van Nederland. De vier LED neon lampen zijn inclusief dimmer waarmee tevens verschillende lichteffecten ingesteld kunnen worden. Ophangen geschiedt middels gaatjes in het plexiglas waar de LED neon op gemonteerd is. De lampen kunnen allemaal vooruit besteld worden via een pre-order site http://shop.qazqa.com/nl/pre-sale