HT-technologie

Silk’n introduceert ‘Silhouette’ met revolutionaire HT™- technologie. Het is onder veel vrouwen één van de grootste en meest aanwezige irritaties: cellulite. De stap naar een plastisch chirurg is vaak te heftig en crèmes hebben de werking niet bewezen. Silk’n introduceert om deze reden de ‘Silhouette’. Een innovatief apparaat waarmee je cellulite vermindert en de verlapte huid verstevigt. In schoonheidssalons wordt al jaren gebruik gemaakt van apparaten die werken met lichtenergie en de huid verstrakken. Vanaf nu kan dit ook vanaf huis gemakkelijk en snel met de HT-technologie– eenzelfde soort energie die in salons wordt gebruikt.

Het is onder veel vrouwen één van de grootste en meest aanwezige irritaties: cellulite. De stap naar een plastisch chirurg is vaak te heftig en crèmes hebben de werking niet bewezen. Silk’n introduceert om deze reden de ‘Silhouette’. Een innovatief apparaat waarmee je cellulite vermindert en de verlapte huid verstevigt. In schoonheidssalons wordt al jaren gebruik gemaakt van apparaten die werken met lichtenergie en de huid verstrakken. Vanaf nu kan dit ook vanaf huis gemakkelijk en snel met de HT-technologie– eenzelfde soort energie die in salons wordt gebruikt.

Revolutionaire HT™- technologie @ home

De Silk’n Silhouette vermindert cellulite en zorgt binnen enkele weken voor strakkere lichaamscontouren. De huidstructuur komt in balans, voelt elastischer aan én herstelt. Een ultieme oplossing voor lichaamsgebieden die geteisterd worden door ouderdom, gewicht of erfelijkheid, zoals de billen, bovenarmen, heupen en dijen. Het unieke thuisapparaat maakt gebruik van de revolutionaire HT™- technologie die probleemgebieden tot in de diepe vetlagen van de huid aanpakt. De huid wordt warmer waardoor collageenvezels samentrekken. Hierdoor vermindert cellulite en wordt een bobbelige huid weer strak en egaal. Met de introductie van de Silhouette wordt het behandelen van cellulite mogelijk gemaakt in de rust en privacy van de thuisomgeving. Hierdoor zijn dure en tijdrovende bezoeken aan schoonheidssalons niet meer nodig. Silk’n Silhouette wordt aanbevolen door artsen en dermatologen en is door medische regelgevende instanties goedgekeurd.

Silk’n: brings beauty to your home

Succesvolle esthetische behandelingen die ooit alleen mogelijk waren in een beautykliniek, zijn dankzij Silk’n nu ook beschikbaar voor thuisgebruik. De wereldwijde leider in professionele esthetische apparaten produceert beautyproducten voor thuisbehandelingen in diverse categorieën: ontharing, gezichtsverzorging en huid- & lichaamsverzorging.

www.silknsilhouette.eu