Procornea introduceert DreamLite Zoom

Nachtlenzen zijn in opmars. Steeds meer consumenten kiezen voor een leven waarin zij vrij kunnen bewegen zonder de ongemakken van een bril of lenzen. Deze maand komt lenzenfabrikant Procornea met een primeur in Nederland: de DreamLite Zoom nachtlens. Speciaal ontworpen voor de groep consumenten die naast een bril of lenzen behoefte hebben aan een leesadditie. DreamLite nachtlenzen zijn contactlenzen die worden gedragen tijdens het slapen en de vorm van de ogen tijdelijk verandert. Hierdoor is het dragen van een (lees-)bril of lenzen niet meer nodig.

DreamLite nachtlenzen

DreamLite nachtlenzen zijn een perfect alternatief voor het dragen van een bril of lenzen. DreamLite werkt eenvoudig, is veilig én volledig omkeerbaar waardoor men altijd kan terugkeren naar bril of lenzen. Door het gebruik van DreamLite nachtlenzen ziet men overdag volledig scherp zonder de ongemakken van een bril of lenzen zoals bijvoorbeeld droge en rode ogen. Procornea is de eerste Nederlandse producent die zowel sferisch, torisch, multifocaal en torisch multifocale ortho-k lenzen levert.

DreamLite nachtlenzen zijn geschikt voor personen met een sterkte tussen -0,75 tot -5,50. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst-2,50 gecorrigeerd worden en is de leesadditie beschikbaar tot +2,00. Maak een afspraak bij één van de bijna 400 DreamLite specialisten in Nederland.

Procornea Nederland

Procornea is een onafhankelijke producent en leverancier van vormstabiele en zachte contactlenzen, alsmede contactlensvloeistoffen. Opgericht in 1975 en destijds gestart met eigen productie om zodoende aan de snel groeiende vraag naar contactlenzen in Nederland te kunnen voldoen. Het succes van de lenzenproducent laat zich kenmerken door de hoge productkwaliteit en de innovatieve productiemethodes.