42-jarig bestaan

Koers Groep, gespecialiseerd in bouwkundig en installatietechnisch vastgoedonderhoud, breidt deze maand uit met een nieuwe vestiging in Leiden. Koers vierde dit jaar haar 42-jarig bestaan en blijft activiteiten gestaag uitbouwen door heel Nederland. Koers is onder andere actief voor beleggers, beheerders, verzekeraars, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstellingen. Met meer dan 100 specialisten en meerdere vestigingen in de regio’s Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, kan Koers een toonaangevende speler in de Nederlandse vastgoedsector worden genoemd.

Sterke Koers

Na de officiële opening van Koers Amsterdam in 2013, werden kernactiviteiten als onderhoud, schadeherstel en renovatie van bestaande gebouwen in Noord-Holland snel uitgebreid. Hiermee was het openen van een kantoor in de regio Leiden binnen een jaar onvermijdelijk. De vestiging in Zoeterwoude, mede gevormd door de overname van het 133 jaar bestaande bouwbedrijf Paardekoper, geeft het Koers team extra spanruimte in West-Nederland. Hierdoor kunnen relaties in deze regio op een snelle en persoonlijke service rekenen. Directeur Harold Koers vertelt: “Het was al enige tijd een wens om onze dienstverlening hier verder uit te breiden. Op deze manier staan we letterlijk dichter bij de klant en zijn we nóg beter in staat om onze service en kernwaarden als familiebedrijf te vertalen naar onze opdrachtgevers en relaties. De persoonlijke benadering, toewijding en de klantgerichtheid, zijn immers verankerd in het karakter van Koers”.

Betrouwbare Partner

Koers is een proactieve en betrouwbare partner voor bouw- en installatietechnische werkzaamheden aan bestaand vastgoed. Al sinds 1972 is het bedrijf actief in het onderhouden van bestaand vastgoed van onder andere wooncomplexen, winkelcentra, scholen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast is schadeherstel voor verzekeraars en tussenpersonen een van de specialismen van het bedrijf. Koers mag zich tot een van de grotere en meest succesvolle bedrijven in haar sector rekenen.