Vooruitstrevend systeem

Digitale cilinderfabrikant iLOQ groeit snel in Nederland. Om deze groei verder door te zetten is René van Ryt recent aangetrokken om het team te versterken als Country Manager Benelux. “iLOQ is het eerste en enige digitale sluitsysteem dat onafhankelijk energie opwekt door een sleutel in het slot te steken. Een klant die één keer de voordelen van dit vooruitstrevende systeem heeft gezien, zal er niet aan denken om terug te keren naar een mechanisch systeem.” Aldus Van Ryt, die uitkijkt naar zijn nieuwe uitdaging. Deze toegangscontrole veteraan was eerder werkzaam als sales directeur bij HID Global onderdeel van Assa Abloy.

Digitalisering en Internationalisering

De digitale revolutie verspreidt zich naar de slotenbranche, hierdoor wordt internationalisering gestimuleerd. iLOQ vertoont al enkele jaren een sterke groei. Met deze groei leidt iLOQ de technologische doorbraak van de sloten sector. Benoemd door Deloitte Technology Fast 50 als het snelst groeiende Finse technologiebedrijf, richt iLOQ zich in 2015 sterk op de exportmarkten in Nederland, België, Scandinavië en Duitsland. “ILOQ heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor zowel access management systemen als traditionele sluitsystemen. Dit toont aan dat onze oplossing aansluit bij de behoefte van de klanten en partners”, aldus Van Ryt.

iLOQ

Als snel groeiend Fins bedrijf leidt iLOQ de technologische doorbraak van de slotensector. De cilinderfabrikant heeft het enige digitale sluitsysteem ter wereld ontwikkeld dat de benodigde energie produceert met de duwbeweging van de sleutel. Het iLOQ-systeem lost de problemen op die verband houden met het verdwijnen en kopiëren van sleutels, en dat op een milieuvriendelijke manier zonder batterijen en bekabeling. Met deze eigenschappen tilt iLOQ sluit systemen naar een nieuw niveau.