Restaurant APARTT introduceert gezonde bouillon fondue in Nederland

Terwijl de hippe hamburgerzaken en industriële kip toko’s je tegenwoordig om de oren vliegen, brengt restaurant APARTT deze koude maanden de authentieke fondue weer terug naar Nederland. “Het viel mij op dat je tegenwoordig bijna op geen enkele plek ouderwets…

Hani Asfdaai verkozen tot ‘Best Bartender 2016’

Het was een schitterende avond gisteren in Studio 21 voor Rotterdammer Hani Asfdaai. Onder een luid applaus van het publiek nam hij in Hilversum de award in ontvangst voor ‘Best Bartender Nederland 2016’. Asfdaai werd door de jury geprezen om…

Rotterdams NRC lanceert cocktails op basis van thee

Bij het Rotterdamse NRC pronken er sinds deze week twee opvallende cocktails op het menu met als hoofdingrediënt thee. “Bijna iedereen is bekend met de wereldberoemde Long Island Ice Tea cocktail, het gekke is dat hier helemaal geen thee in…

Rotterdams restaurant Meat introduceert ‘Meatclass’

Restaurant Meat introduceert op donderdag 24 november de eerste editie van ‘Meatclass’. Tijdens deze masterclass leren liefhebbers werkelijk álles wat zij moeten weten over goed vlees. Van de specifieke delen van het ras dat centraal staat, tot recepten en de…

De Beren breiden uit en openen vestiging in Leerdam

Het centrum van Leerdam wordt medio december verrijkt met een nieuwe vestiging van restaurantketen De Beren. Het meest sympathieke horecamerk van Nederland heeft gekozen voor een locatie aan de rivier de Linge. Met uitzicht op het water kunnen Leerdammers genieten…