Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers bereikt mijlpaal met aansluiting van Eazie

Het Aziatisch georiënteerde healthy foodconcept Eazie voegt zich toe aan de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Daarmee telt de vereniging inmiddels tien prominente leden uit de maaltijdbezorgersbranche. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en wordt gezamenlijk…

Tweede editie Havenborrel op donderdag 7 maart in Metropole Café NRC

De Rotterdamse haven is de grootste van Europa en daar zijn de Rotterdammerts maar wat trots op. Zo’n twintig procent van de totale beroepsbevolking in het Rijnmondgebied werkt in en om de haven van de Maasstad. Reden genoeg dus om…

Amsterdam Cocktail Week van 11 tot en met 17 maart

Van 11 tot en met 17 maart staat onze hoofdstad volledig in het teken van de laatste cocktailtrends tijdens de Amsterdam Cocktail Week (ACW). Maar liefst 44 toonaangevende Amsterdamse bars houden er een druk programma op na: overdag bieden de…

De Beren verkozen tot meest vegan friendly restaurantketen

Vleeseters en vegetariërs anno 2019 samen aan tafel bij De Beren Vanaf 4 maart 2019 zijn de populairste gerechten van De Beren ook vegetarisch te verkrijgen. Vegetariërs hebben op deze manier ook een uitgebreide menukeuze. Traditionele hardlopers als onder andere…

BRAM’S Gourmet Frites introduceert deze winter het oer-Hollandse patatje Snert

Hoe steek je een gewaardeerde oud-Hollandse smaaktraditie in een nieuw jasje? Bij BRAM’S Gourmet Frites doen ze dat deze winter met het frietje ‘Winterse Snert Stoof’. Patatliefhebbers kunnen vanaf nu terecht bij BRAM’S voor dit unieke recept. Deze stoof is…