Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger in wintersportseizoen

Thuisblijvers van de wintersport hoeven dit jaar niet getreurd te zijn. Speciaal voor de wintersportfanaten die dit seizoen niet op de latten staan – en voor wie dat sowieso al niet van plan waren – lanceert restaurant Hudson Bar &…

Jenevermuseum en De Schiedamse Molens heropenen Molen De Walvisch

Op een steenworp afstand van het Nationaal Jenevermuseum werd afgelopen jaar hard gewerkt aan een spectaculaire renovatie en een inhoudelijke tentoonstelling binnen de eeuwenoude muren van Molen De Walvisch. Op dinsdag 27 februari gaan de molendeuren open en leren bezoekers…

Sijf komt met primeur: de eerste kroeg met een lunch-app

De Rotterdamse horecazaak Sijf lanceert als eerste restaurant in Nederland een applicatie. Met de Sijf app kunnen gasten vooraf een tafel reserveren en direct een bestelling plaatsen. De gastvrouw zorgt dat de tafel keurig gedekt klaar staat inclusief gerechten, zodat…

EARTH verandert naam in HEART

EARTH Concepts, de eerlijke water-, koffie- en theeproducent verandert de merknaam dit jaar speciaal voor Valentijnsdag naar HEART. Het bekende Nederlandse merk zet haar hart al jaren in bij de realisatie van watervoorzieningen in derde wereldlanden. “De letters in EARTH…

Onthulling omzetcijfers 2017 van horecaketen De Beren

Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt. De horecaketen opende afgelopen jaar maar liefst acht nieuwe vestigingen. Dankzij de goede prestaties van alle nieuwe en bestaande vestigingen is de omzet van…