Haring en bubbels bij het heropende Wapen in Willemstad

Deze zomer wordt het tijd dat cityhoppers de Noord-Brabantse vestingstad Willemstad gaan ontdekken. Om die reden trekt hotel-restaurant Het Wapen een vat nieuwe haringen open op donderdag 20 juni. Om 17.00 uur is het haring o’clock en kunnen gasten de…

Eerste Rotterdamse indoor jeu de boules food-hal opent deuren

Men neme een oude Rotterdamse metaalfabriek en toveren deze om tot waanzinnige indoor jeu de boules food-hal. Dit weekend is het zo ver: dan opent Mooie Boules officieel haar deuren voor publiek. De nieuwe spot in het opkomende ZOHO Kwartier…

De Beren restaurants daagt hobbykoks uit met ‘De Beren Meesterchef Challenge’

De Beren introduceert vanaf juni de ‘Meesterchef Challenge’ voor iedereen die zijn kookkunsten aan de wereld wil laten proeven. Deze Meesterchef Challenge stelt hobbykoks voor één simpele uitdaging: het inzenden van een uitzonderlijk hoofdgerecht waar vrienden en familie ’s nachts…

Kookgoot en GastRO 2019: culinair en gastvrij stadsfestival Rotterdam centrum

In het weekend van 24, 25 en 26 mei staat de bekendste goot van Nederland weer volop in het culinaire zonnetje. De Koopgoot wordt drie dagen lang gevuld met pittoreske terrassen, pop-up keukens en gastronomische hoogstandjes. Het evenement Kookgoot is…

Bobby's Dry Gin gekozen tot meest favoriete gin van Nederland

Het publiek van het Ginfestival Nederland laat hun stem horen. Bobby’s Dry Gin, gedistilleerd bij Herman Jansen in Schiedam, is verkozen tot de meest favoriete gin van Nederland. "Bobby's Dry Gin is een geweldig voorbeeld hoe gin en jenever historisch met…