‘Because life needs frosting’

Al wandelend door de grote steden komt de zoete kaneelgeur je al vanaf grote afstand tegemoet: de kaneel ‘treats’ van Cinnabon zijn inmiddels niet meer weg te denken onder een grote groep sweetfreaks. De wereldbekende lekkernijen van Cinnabon zijn zoet, warm én worden bereid met de alom geliefde ‘frostings’. Een heerlijke cream-topping van vanille. Een ‘treat’ van Cinnabon is de perfecte manier om jezelf te belonen na een succes op je werk, die hoge score voor je examen of juist de geslaagde trainingssessies van de week. De zoete lekkernijen van het Amerikaanse Cinnabon vliegen letterlijk als warme broodjes over de toonbank. Na het bewezen succes van de eerste vestigingen in Amsterdam en Rotterdam opent de keten 2 nieuwe winkels in Stadshart Zoetermeer en op Utrecht Centraal.

Life needs frosting’

In het buitenland geniet Cinnabon al jarenlange bekendheid. Amerikaanse celebrities zoals John Legend & Chrissy Teigen instagrammen vol overgave over hun favoriete kaneelbroodjes met frosting. De Nederlandse liefhebbers die in het buitenland al kennis hebben gemaakt met Cinnabon, kunnen zich binnenkort in hun nabije omgeving tegoed doen aan cinnamon rolls met diverse soorten frosting en toppings. ‘Vier jaar geleden hadden we nooit gedacht dat de vraag zo groot zou worden in Nederland, nu zijn we bezig met de openingen van 2 stores in een zeer korte periode’, vertelt Ingard Alisoeprapto, de operations manager in Nederland. ‘Cinnabon is taking over!’

Over Cinnabon

Cinnabon is in Nederland opgericht in 2012 en maakt deel uit van Cinnabon Incorporated, ’s werelds bekendste maker van de traditionele cinnamon rolls. De van origine Amerikaanse keten produceert en serveert verse zoetigheden met kaneel als basis-ingrediënt die verrijkt zijn met diverse soorten frosting en toppings. Het assortiment bestaat onder andere uit de klassieke Cinnabons in de formaten Classic, Mini en Bites, de knapperige Stix, Center of the Roll en de verfrissende Chillata-drankjes. Na grootschalig succes in de Verenigde Staten en Canada breidt Cinnabon Incorporated uit in onder andere het Midden-Oosten en Europa, waar het aantal vestigingen in korte tijd fors is toegenomen.