Madison Avenue

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 mei vindt het nieuwe stadsevenement ‘Op z’n Rotterdams’ plaats door het gehele centrum van de Maasstad. Voor High End Fashion, food & lifestyle ben je op Madison Avenue aan het juiste adres. Op de Upper Kruiskade waant elke bezoeker zich een heel weekend in het indrukwekkende New York. Bezoek de modeshows en optredens, geniet van een New York brunch compleet met Mimosa’s, óf ontdek de kookkunsten van sterrenchef Mario Ridder.

What's in the New York lifestyle?

Tijdens ‘Op z’n Rotterdams’ zullen food & fashion een grote rol in het straatbeeld van Madison Avenue spelen. Denk hierbij aan Cooking Art door sterrenchef Mario Ridder en een Stadshal pop-up American Diner Street Restaurant bij het Hilton hotel. Maar ook nieuwkomer HUGH pakt uit met een New York Brunch en serveert gerechten als Blueberry Pancakes, Eggs Benedict, zalm en natuurlijk Mimosa’s! Bij juwelier Schaap en Citroen kunnen bezoekers genieten van real American Cupcakes van Marlyn Monroe herself, terwijl Grand Hotel Central ‘fine Hotdogs’ aanbiedt. Little India ontdek je bij The Pepper Trail! Hier zorgt award winning chef Sanjay Bahl voor one bites & signature cocktails in het gebied.

Frontrow Fashionshows and Live entertainment

Naast eten is er natuurlijk ook de nodige fashion en entertainment aanwezig rondom Madison Avenue. Zo zijn er bij OGER, Schaap -/- Citroen én de Bijenkorf fashion shows te bezichtigen waar de mooiste collecties aan het publiek worden voorgesteld. Nabij Villa Thalia is er een compleet aangeklede live show van o.a. zangeres Raffaëla Paton. Tijdens Op z’n Rotterdams kan er bij COS met 20% korting (met uitzondering van giftcards) op de gehele collectie worden geshopt. Voor meer informatie en timetables zie: http://www.opznrotterdams.nl/

Op z’n Rotterdams

‘Op z’n Rotterdams’ is een initiatief van meerdere Rotterdamse organisaties die zich inzetten voor een herkenbare verbinding van het levendige Stadscentrum. Bezoekers van het evenement maken op 29, 30 en 31 mei op een laagdrempelige manier kennis met Rotterdamse kunst en cultuur, lifestyle, food & fashion platforms. Hier ontdek je in drie dagen tijd alle highlights van de Maasstad en diversiteit van de binnenstad. Het initiatief ‘Rotterdam Laat Open’ is de voorloper van het evenement en zal vrijdag 29 zorgen voor extra veel shopplezier. Fanatieke shoppers kunnen op deze extra lange koopavond tot 23:00 uur ’s avonds hun hart ophalen.