Rotterdamse vibes ontmoeten Berlijnse rauwheid

Op vrijdag 18 maart is het tijd voor alle winterslapers om onder hun steen vandaan te kruipen. Vanaf 18.00 uur komen alle creatieve en feestvierende Rotterdamse geesten samen op Secret Society Friday. De locatie en line-up? Die blijven zoals gebruikelijk geheim tot het laatste moment. Wel wil de organisatie bekend maken dat ze dit keer op een industriële plaats ‘downtown’ te vinden zijn. Een plek waar ooit muziek centraal stond. Hier komt vrijdag de 18e Berlijnse rauwheid samen met stevige acid, pop & house classics van bekende Rotterdamse DJ’s. Secret Society staat bekend om haar jonge en vrije publiek; de mensen maken hier het feest en duffe borrelaars zijn verboden.  

Incrowd, pop & more

Secret Society is een initiatief van Rotterdammers voor Rotterdammers. Het evenement wordt een paar keer per jaar op diverse rauwe locaties georganiseerd. Want, zo is het credo: een wereldstad verdient stoere feesten. Naast een speciale Bobby's Gin corner voor de Gin&Tonic liefhebber, scoor je gedurende de avond een goede bodem bij de foodbar. En wat is een feest zonder een stevige line-up? Met bekende Rotterdamse namen wordt het in maart weer een bijzonder avondje knallen op acid, pop & house. Dansen, vanaf 18.00 tot laat.

Get your ticket to Society

Sluit je aan bij Secret Society & get your ticket! De kaartverkoop is inmiddels online gestart via de website. De +1 tickets zijn inmiddels uitverkocht. Scoor de laatste tickets aankomende week via http://www.secretsociety.in/34/tickets.html.
The more good people, the better the party! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond Secret Society.
Ga naar JOIN US op www.secretsociety.in.