Karakteristieke Indiase keuken

The Pepper Trail in Rotterdam is officieel geopend. Dit vernieuwende restaurant presenteert exclusief in het hart van de stad de moderne beleving van de karakteristieke Indiase keuken. In een stijlvolle, moderne ambiance prikkelen de subtiele gerechten alle zintuigen. The Pepper Trail presenteert haar gasten een unieke combinatie van de intense smaken van traditionele specerijen met de hedendaagse foodcultuur. Het restaurant kenmerkt zich door het culinaire erfgoed van India verder te verfijnen met de ‘Pepper Touch’.

Hoogwaardige Indiase keuken

The Pepper Trail wil Rotterdam laten kennismaken met de hoogwaardige Indiase keuken. Eigenaresse Payal Moharir: “De Indiase keuken heeft zich de afgelopen dertig jaar snel ontwikkeld. Bij The Pepper Trail bieden we onze gasten een onvergetelijke kennismaking met de moderne Indiase keuken door middel van een unieke mix van traditie en trends. Wij noemen dit de Unique Indian FoodXperience”.

The Pepper Touch

Moharir: “Onze gasten proeven onze passie voor de Indiase keuken in elke creatie. Achter ieder gerecht zit een bijzonder verhaal. Zo nemen we onze gasten echt mee op reis langs de verfijnde smaken en geuren van de Indiase keuken. Onze award-winning chef-kok Sanjay Bahl en zijn team kennen de Indiase keuken van binnenuit en brengen gerechten tot leven in moderne, smaakvolle creaties. Dat je de chef-kok en zijn team vanuit het restaurant gepassioneerd ziet werken aan de culinaire creaties, voegt wat ons betreft een extra dimensie toe aan de Unique Indian FoodXperience.”

Bruisend Rotterdam

The Pepper Trail vind je aan de Kruiskade: een hippe en chique straat waar de foodbeleving perfect samengaat met business meetings en shopping. In de straat zijn gerenommeerde chef-koks François Geurts en Mario de Ridder ook actief. Boetieks van bekende wereldmerken, toonaangevende hotels en volop mogelijkheden voor een culturele avond uit complementeren het hoogwaardige karakter van de Kruiskade.