Deze week een feestelijke heropening bij De Beren in Delft

In de afgelopen weken is restaurant Billy Beer in Delft compleet getransformeerd naar de nieuwe stijl van de populaire horecaketen De Beren. Door gebruik te maken van robuuste materialen zoals leer, hout en staal is een aangename ambiance gecreëerd. Bezoekers kunnen genieten van royale kwalitatieve gerechten tegen een vriendelijke prijs. Ook borrelaars zijn bij deze vestiging aan het juiste adres, lokale speciaalbieren en heerlijke Gin & Tonics zorgen voor een fijne vibe aan de bar. Het vernieuwde De Beren restaurant, gelegen aan de bruisende Beestenmarkt van Delft opent deze week officieel de deuren.

Gehele transformatie

De vestiging is overgenomen door de jonge franchisenemers Sabrina en Rosalie Schaap, de twee runnen tevens een succesvol de Beren restaurant in Zoetermeer. Zij vertellen over de transformatie: “Momenteel worden alle Beren restaurants voorzien van een nieuwe look & feel. Onze gasten zullen écht verrast zijn van de metamorfose, je herkent Billy Beer niet meer terug! In onze andere vestiging merken wij dat de robuuste bar en sfeervolle zitjes zorgen voor een nóg gezelligere sfeer’’. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor grote gezelschappen en is tevens perfect voor een intiemer diner. Ook het terras is compleet vernieuwd en is een gezellige spot op het levendige plein.

Vernieuwde menukaart

De Beren streeft ernaar gasten aangenaam te verrassen en de verwachtingen te overtreffen, ze hebben vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er zes verschillende burgers op het menu. Speciaal voor de opening kunnen de burgers komende maand tegen een vriendelijke prijs geproefd worden.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

---

Informatie over De Beren
Adres: Beestenmarkt 26, Delft
Website: www.beren.nl