Restaurant Hudson trakteert gelukkige vinder op gratis diner

Op eerste paasdag barst in Voorschoten de massale zoektocht naar gigantische paaseieren los. De Paashaas heeft maar liefst 15 paaseieren verstopt met daarin een smakelijke verassing voor jong en oud. In de chocolade eieren treffen geluksvogels een vindersloon ter waarde van €50,-. Dit mooie bedrag is later dit jaar te besteden bij Restaurant Hudson. De eigenaar van de nieuwe horecazaak wil met deze stunt de Voorschotenaren alvast laten kennis maken met het gastvrije karakter van Hudson.

Rond en om het Deltaplein

Precies na het paasontbijt om 10.00 gaat de zoektocht naar de mega eieren van start. De waardevolle paaseieren zijn vooral in het stadscentrum van Voorschoten rondom het Deltaplein te vinden. “We vonden het hoogtijd om ons horecaconcept in Voorschoten te introduceren. Het is een actie voor jong en oud, wees vooral fanatiek!” vertellen de enthousiaste eigenaren Mart Kamp en Lianne Buijs. Tips en tricks van de paashaas verschijnen komende week op de Facebookpagina van het restaurant.

Restaurant Hudson

Het populaire Amerikaanse restaurant Hudson is één van de eerste partijen die in het nieuwbouwproject Deltaplein een toplocatie voor hun nieuwe vestiging hebben gevonden. Zoals de naam al doet vermoeden is Hudson een restaurant met een Amerikaanse karakter. Met de nieuwe vestiging in Voorschoten opent Hudson het tiende restaurant. Een feestelijke opening staat gepland in augustus.