Na het succes van Brasserie Nieuw Noord openen Rose en Aryan Tieleman een tweede zaak in Rotterdam Noord: Osteria Liz. De officiële opening is op woensdag 3 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur. Buurtbewoners van het Liskwartier zijn van harte welkom met elkaar het glas te heffen. Eigenaresse Rose Tieleman zegt: ‘’We vinden het belangrijk Rotterdammers dichter bij elkaar te brengen op een fijne plek. Dit kan nu ook bij onze osteria, waar je met elkaar de pure Italiaanse smaken in een sfeervolle ambiance deelt.’’

Ambacht en pure smaken bij Osteria Liz

Osteria Liz is het nieuwe Italiaanse buurtrestaurant van het Liskwartier, gevestigd in het voormalige café van der Kolk. Ondernemers Rose Tieleman en haar vader Aryan Tieleman haalden de inspiratie voor de naam Liz uit het historische, Rotterdamse Liskwartier en bij het Britse-Amerikaanse schoonheidsicoon Liz Taylor. Bij Osteria Liz komt het vrouwelijke fifties gevoel naar voren, in tegenstelling tot de Franse elegantie van Brasserie Nieuw Noord.  Rose Tieleman: ‘’De uitstraling van de zaak is een mix tussen de nostalgische fifties en het authentieke Italië. Niemand minder dan Liz Taylor, brengt die beleving die wij zochten zo goed naar voren als zij.’’

Het Italiaanse avontuur begon met een reis naar Sardinië en Toscane. Met een bezoek aan diverse osteria’s werd de basis gevormd voor de pure foodbeleving van Liz. Elke anderhalve week wisselt de kaart en kunnen gasten kiezen tussen acht culinaire gerechten. Daarnaast is er een vaste borrel- en drankenkaart met antipasti, pizzaatjes, Italiaanse wijnen, bier van Brouwerij Noordt en Birra Moretti van de tap. Loop spontaan binnen en neem plaats in het cafégedeelte, de sfeervolle woonkeuken of het rustige eetgedeelte! Osteria Liz is elke woensdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner van 11.00 tot 22.00 uur.

Feestelijke opening op 3 oktober

Op woensdag 3 oktober wordt het Italiaanse avontuur werkelijkheid voor eigenaren Rose en haar vader Aryan Tieleman. De gehele maand september staat Osteria Liz in het zonnetje. Buurtbewoners en gasten van Brasserie Nieuw Noord ontvangen geheel in stijl een nostalgische uitnodiging en zijn van harte welkom bij de borrel. Het team van Osteria Liz proost tussen 16.00 en 18.00 uur met de Rotterdammers en pers op het nieuwe buurtrestaurant.

Vader en dochter Tieleman

Tieleman is al jarenlang een begrip in de horecawereld van de Maasstad. Aryan Tieleman runde succesvolle zaken als De Euromast, Hotel New York, het Westerpaviljoen en Grand Café-Restaurant Loos. Dochter Rose heeft in het zelfde metier een lange staat van dienst en opende in 2016 haar eerste zaak Brasserie Nieuw Noord. Deze nuchtere Rotterdammers slaan met Liz opnieuw hun slag. Beide restaurants focussen zich op kwaliteit, smaak en pure gerechten. Ook voor Liz geldt: schoonheid zit van binnen!