Het Rotterdamse vastgoed heeft zich de afgelopen jaren in razend tempo ontwikkeld. Lege bedrijfspanden hebben nieuwe bestemmingen gekregen én de woningmarkt is booming. Toch kan er maar één project zijn dat volgens de branche het meest in het oog springt. Op 1 november wordt tijdens de Rotterdamse Vastgoedborrel in Metropole Café NRC het meest markante vastgoedproject van de stad bekend gemaakt. Vanaf 18.00 uur kunnen alle aanwezige branchegenoten hun stem uitbrengen. De genomineerde projecten zijn: Zalmhaven Urban, Little C en The Cool Tower. Om 20.00 uur vindt de uitreiking van het winnende project plaats onder begeleiding van Rotterdamse jakhals Sjoerd van Oortmerssen.

De Rotterdamse Vastgoedborrel
Mede door de enorme toename inwoners en toeristen in Rotterdam is er een stijgende vraag naar woonprojecten, hotels, short stay en werkplekken. Conclusie? Vastgoed Rotterdam werkt zich te pletter! Tijd voor een eigen borrel! De Rotterdamse Vastgoedborrel is een gratis netwerkevenement voor projectontwikkelaars, makelaars, architecten, designers, investeerders en aannemers. Na een uitverkochte eerste editie begin 2018, zal het programma op donderdag 1 november starten om 17:00 uur met een programma vol live muziek, lekkere dranken, goede happen en surprise acts. Ook deze editie kunnen de gasten weer rekenen op de aanwezigheid van sleutelfiguren zoals Rene Perridon, Juriaan van Woerkom, Jan Ultee en Bianca Seekles.

--

Overige informatie:

Datum: Donderdag 1 november 2018
Tijd: 17:00 – 23:00 uur
Toegang: Gratis toegankelijk na aanmelding op de gastenlijst. Aanmelden via https://bit.ly/2xEQryf. Tickets aan de deur: €5,00.
*Deze editie van De Vastgoedborrel wordt mede mogelijk gemaakt door Handelsbanken, Schreuder Verzekert en Ooms Makelaars.


Metropole Café NRC
Witte de Withstraat 63, 3012 BN Rotterdam
Website: http://nieuwrotterdamscafe.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DeRotterdamseVastgoedborrel/