Nieuwe Mexicaanse diva van 180 gram op het menu

Tijdens de officiële opening van Hudson Bar & Kitchen in Leiden presenteerde niemand minder dan Koen Kardashian ‘The Quardashian’. Deze nieuwe gigantische 180 gr. Beefburger op quesadilla’s werd gisteren door de bekende social influencer smaakvol omschreven als ‘de nieuwe Mexicaanse diva van het menu’, een mooie match met deze bekende Rotterdamse socialité. Hudson Bar & Kitchen opende gisteren officieel haar deuren aan de Leidsche Nieuwe Beestenmarkt en laat het publiek vanaf deze maand kennismaken met heerlijke food classics, een amicale service, royale gerechten én een classy comfy style.

Nieuwe Gigant

De nieuwste gigant The Quardashian laat zich het best omschrijven als een diva met Mexicaans tintje. Dit seizoensgerecht is vanaf juni in alle Hudson restaurants door heel Nederland verkrijgbaar naast de Amerikaans georiënteerde kaart. Een heerlijke 180 gr. beefburger met mozzarella, tomaat, romaine sla, guacamole en koriander geserveerd tussen twee quesadilla’s met gruyère-, cheddarkaas, jalapeño’s en sour cream.

Diner en borrel op z’n Amerikaans

Met een menu vol Amerikaanse klassiekers zoals chili, spareribs, steaks en (vegetarische) burgers zijn foodliefhebbers bij Hudson aan het juiste adres. Dit is de Amerikaanse keuken bij uitstek! Een uitgebreide borrelkaart, bruisende speciaal bieren, cocktails en goede wijnen maken Hudson tot een plek waar Leidsche locals en toeristen zich snel thuis zullen voelen. Met stalen scheidingsroosters is een evenwichtige verdeling ontstaan tussen knusse hoekjes en een sfeervolle borrelruimte. De zaak is geschikt voor een romantische date, feestelijke borrels en groepsdiners.

Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. De ondernemers achter het populaire horecaconcept hebben grote plannen, komende periode opent in Voorschoten vestiging tien, hierna volgen meer steden. ---

Hudson Bar & Kitchen | Elke dag geopend vanaf 10.00 uur @ Nieuwe Beestenmarkt 15-21