Op zondag 23 september 2018 organiseert Hudson Bar & Kitchen samen met Team Westland de derde editie van de Hudson to Hudson Ride. Dit jaar is naast de bekende wielertocht een 15 kilometer lange Hudson Walk uitgezet. Deze routes gaan langs bijzondere plekken en natuurgebieden in Nederland en de diverse Hudson restaurants. De volledige opbrengst van het evenement wordt gedoneerd aan Team Westland: deze charitatieve stichting zet zich vrijwillig in voor projecten die onderzoek naar kanker ondersteunen.

Hudson Rides & Walk

Alle deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit drie verschillende Hudson tochten: de Powerride, Funride en Hudson Walk. De ervaren fietser is weggelegd voor de Powerride; een uitdagende tocht van 100 km. Na de start op de boulevard bij Hudson Kijkduin leidt deze route via mooie plekken naar de Hudson restaurants in Noordwijkerhout, Zoetermeer en Voorschoten. Tevens start de Funride van 30 kilometer bij Hudson Kijkduin met een uitgebreide pitstop bij Hudson Statenkwartier. Deze tocht is geschikt voor de recreatieve fietsers en het hele gezin. Nieuw dit jaar is de wandelroute van 15 km, die speciaal voor de actieve wandelaar is uitgezet langs de kust en door de Haagse Duinen. Bij de finish worden alle deelnemers feestelijk verwelkomd bij de onlangs geopende hotspot Hudson Beach. Hier kunnen zij nagenieten onder het genot van American burgers, entertainment, live muziek en massages. Voor de kinderen staat er een springkussen klaar. Dit jaar kunnen voor de eerste keer de exclusieve Hudson to Hudson Ride shirts worden aangeschaft waarvan de volledige opbrengst naar Team Westland gaat.

Over Hudson Bar & Kitchen

In 2009 opende de eerste vestiging van Hudson Bar & Kitchen in Den Haag. De Amerikaanse stijl bleek een schot in de roos: door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, leer en staal is de ambiance vergelijkbaar met dat van een hippe club in New York. Tegenwoordig duiken er overal Hudson restaurants op. Medio mei is ook Hudson Beach geopend, de Amerikaans geori├źnteerde strand hotspot van Kijkduin. Met de recente opening van Hudson Beach heeft Hudson 11 vestigingen op de teller.

Over Team Westland

Team Westland is een charitatieve stichting die zich vrijwillig inzet voor diverse goede doelen in de lokale omgeving. Dit doen zij door met bedrijven en sponsoren uit de regio geld op te halen voor lokale goede doelen die gelieerd zijn met de zieke kanker en het onderzoek daarvan.