Festival zet in op kwaliteit met muziek, wijnen & food

De vijfde editie van het Boothstock festival, het grootste dance festival van Rotterdam, wordt op zaterdag 11 juni niet alleen gevierd met een indrukwekkende line-up. De organisatie maakt deze week bekend dat zij als eerste dancefestival van Nederland de mogelijkheid creëert om exclusief en luxe te dineren op het festival. Sashimi van runderkogel, pane carsau en gerookte zalm met rode biet zijn enkele gerechten die de kaart sieren. Terwijl Michel de Hey, Deetron, Jesse Rose, Gerd en Serge de muziek verzorgen, genieten de festivalgangers dit jaar op Boothstock van exclusieve gerechten geserveerd in Boathouse.

Impressive line-up

De vijfde editie van Boothstock wordt gevierd met een indrukwekkende line-up met onder andere de Britse house legendes Basement Jaxx en de mysterieus gemaskerde DJ Claptone uit Berlijn. Daarnaast komt de Nederlandse held Secret Cinema en de Amerikaans House legende Kenny Dope terug voor een tweede ronde op Boothstock. Verder staan er namen op het programma die eigenlijk geen uitleg meer nodig hebben, zoals Roog & Erick E, ROD, Michel de Hey en Lucien Foort. De complete line-up is terug te vinden op www.boothstock.nl.

Kwaliteitswijnen

Boothstock festival brengt het Rotterdamse dance festival in het Kralingse Bos niet alleen naar een hoger niveau met de indrukwekkend menukaart, maar ook door haar drankassortiment te verbreden met kwaliteitswijnen. De organisator van Boothstock,wil in de toekomst het festivalpubliek vaker voorzien van echt goede wijn. Het vijfjarig bestaan van Boothstock ziet zij als een ideale aftrap voor dit nieuwe concept waarbij er naast de gemiddelde wijnen ook de betere wijnen geserveerd worden. Om die reden wordt het festivalterrein in het Kralingse Bos uitgebreid met diverse aparte wijnbarren waar de nieuwe kwaliteitswijnen geschonken worden. De nieuwe festivalwijnen, waaronder de Barefoot Pinot Grigio (wit) en een Torres de casta Rosado (rose), vielen tijdens de winetasting in april alvast in goede aarde bij de genodigden. Naast Boothstock worden de wijnen later dit jaar ook geschonken op de festivals: Loveland, a Day at the Park en Flying Dutch.

Kaarten bijna uitverkocht

De kaartverkoop is inmiddels gestart. De Early Bird, Regular en Regular Group Tickets zijn al uitverkocht, maar de laatste Late Bird Boothstock Tickets zijn nog wel te koop voor €37,50 (ex fee) via www.boothstock.nl. Ook zijn er voor de sociale feestgangers nog Late Bird Grouptickets te koop vanaf 10 stuks voor €35,- (ex. Fee).

Festival details

Boothstock Restaurant reserveren: www.boothstock.nl/restaurant
Datum: zaterdag 11 juni Tijd: 13.00 – 23.00 uur
Locatie: Het Kralingse Bos, Rotterdam
Website: www.boothstock.com // www.facebook.com/boothstock
www.twitter.com/boothstock // www.instagram.com/boothstock_festival