De échte Steak ‘n Cheese bij all American hotspot

Gevestigd op een unieke locatie in de Wijnhaven van Rotterdam, opent ‘Encore Bar & Grill’ deze week officieel haar deuren voor het grote publiek. De Amerikaanse bar vormt op alle vlakken een bron van inspiratie voor het nieuwe concept. Het all American interieur kenmerkt zich door een grote open ruimte, loungehoeken én natuurlijk de bekende televisieschermen boven de bar. Vlees- en visliefhebbers kunnen de gehele dag terecht bij Encore Bar & Grill voor een lunch, fingerfood of de enige echte Steak ’n Cheese van de grill. Bestel hierbij een biertje uit het bijzondere assortiment en de avond is compleet!

Where the grill is hot and the drinks are cold!

Encore Bar & Grill is geïnspireerd op barretjes die vooral terug te vinden zijn in de Verenigde Staten. De mooie glazen gevel geeft het restaurant een sfeervolle, open uitstraling en een goede kijk op het met zorg uitgekozen interieur. Grote open ruimtes, meer dan voldoende zitplekken én tv-schermen boven de bar waarop altijd sport te zien is. Zonder geluid, dat wel, want gemak en gastvrijheid staan hier op nummer 1. Dit vind je ook terug in de vriendelijke service zoals we die eigenlijk alleen in USA kennen. Encore Bar & Grill is een plek waar je de gehele dag kunt neerstrijken: aan tafel met een kop koffie, met een speciaal biertje aan de bar óf borrelen en dineren in de loungehoek. De unieke menukaart waarop je zelf je gerechten kunt samenstellen is een mooie aanvulling. Ook ideaal voor de kids!

Encore Bar & Grill

Encore is gevestigd op een opkomende locatie in het Rotterdamse Wijnhavenkwartier, grenzend aan historische De Vierleeuwenbrug. Een heerlijke plek voor een goede kop koffie, lunch, borrel of diner. De loungehoekjes, donkere kleuren, rosé kleurige lampen én het gastvrije personeel maken het tot een sfeervol geheel. Het Wijnhavengebied is een bijzonder, nog te weinig ontdekt deel van Rotterdam. Eigenaar Poriya Mostafai vertelt: Iedereen is welkom bij ons, of je hier nu komt eten met de hele familie of komt voor een zakelijke meeting. De letterlijke betekenis van Encore is meer'. Dit staat voor zowel onze visie op gastvrijheid maar ook voor de toekomst. In de toekomt wil ik graag uitbreiden door heel het land. Zover is het nu nog niet, de focus ligt momenteel op dit filiaal’.