De cijfers liegen er niet om: de gemiddelde Nederlander consumeert maar liefst 2 kilo drop per jaar. Het is dan ook geen wonder dat halverwege de jaren ‘90 een zeer succesvolle vloeibare variant van het ‘zwarte goud’ in Nederlands werd geïntroduceerd: Dropshot. Dropshot Original is nog altijd een populair product, hoog tijd om liefhebbers van dit eigenwijze shotje in Nederland te verblijden met een nieuwe zoute variant: Dropshot Double Black. Door het toevoegen van echte salmiak aan de receptuur zal deze extra volle dropsmaak zeker goed vallen bij de Hollandse dropliefhebber.

Oer-Hollands

Met meer dan honderd soorten drop in Nederland werd het hoog tijd om een nieuwe variant Dropshot naast de zoete Dropshot Original te ontwikkelen. Dropshot Double Black heeft een extra krachtige dropsmaak door de dubbele hoeveelheid salmiak en is ontwikkeld samen met een grote groep dropliefhebbers die Double Black verkozen als beste smaak uit 24 verschillende dropvarianten.

Nu verkrijgbaar!

De productnaam ‘Dropshot Double Black’ is samen met de trouwe aanhang van Dropshot Original bedacht. In het panel van 1500 deelnemers werd besloten dat de krachtige smaak van het product goed werd gedekt door de nieuwe naam. Via Facebook wordt de achterban van Dropshot Original al enige tijd op de hoogte gehouden over de release van de nieuwe variant. Dropshot Double Black is vanaf week 39 landelijk verkrijgbaar bij Nederlandse groothandels en slijterijen.