Dropshot en het populaire zangduo de Gebroeders Ko vieren in 2017 hun twintig jarig jubileum. De twee broers Ton en Gerard begonnen hun carrière in 1997, tevens het jaar dat Dropshot de eerste alcoholische drank op basis van drop introduceerde. Het jubileumjaar van de populaire droplikeur en de twee broers is bekroond met een gezamenlijke productie van dé feesthit van 2017: Haar naam is Lola.

Carnavalskraker 2017

Haar naam is Lola belooft dé carnavalskraker van 2017 te worden. De clip is na de lancering op YouTube op 21 oktober ruim vijftigduizend keer bekeken. De officiële lancering van de dropshotversie van het nummer vindt plaats op vrijdag 11 november 2016. Om stipt 20.11u zullen de Gebroeders Ko deze dropshotversie van ‘Haar naam is Lola’ voor het eerst live ten gehore brengen op de Grote Markt in Breda.

Twintig jaar

Broers Ton en Gerard Koopmans werkten halverwege de jaren negentig nog volop in de bouw. Collega bouwvakkers zongen destijds luidkeels mee met de zelfgeschreven liedjes van het duo. In 2002 braken de broers in heel Nederland door met hun eerste nummer één hit: “Ik heb een toeter op mijn waterscooter”, maar hun muzikale carrière begonnen zij in 1997. Precies in datzelfde jaar produceerde Dropshot de eerste alcoholische drank gebaseerd op drop. De vloeibare drop voor 18+ is nog altijd marktleider in zijn soort en is in het Nederlandse uitgaansleven nog steeds populair.

Dropshot Double Black

Hoewel Dropshot Original nog altijd erg geliefd is, verraste Dropshot hun achterban met een intensere variant. Sinds oktober is grote broer ‘Dropshot Double Black’ in veel feestcafés en slijterijen zoals Gall & Gall verkrijgbaar. De nieuwe droplikeur heeft een krachtigere salmiak smaak, en creëert door de zoute afdronk een verassende smaakexplosie in de mond. “Omdat Dropshot alweer 20 jaar bestaat, wilden we trakteren met een vernieuwde versie van Dropshot Original. Daarbij zagen we samen met de Gebroeders Ko de perfecte samenwerking om onze beide jubilea feestelijk te vieren met dit nummer!“ Aldus brandmanager Babette Ruijten van Koninklijke de Kuyper B.V..