Uniek sightseeing-gehalte

Brasserie De Schone Lei viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. Aan de oevers van de Plas is deze plek gedurende het hele jaar een trekpleister voor locals uit Rotterdam en dagjesmensen. De horecagelegenheid staat bekend om een uniek sightseeing-gehalte, vanuit de brasserie heb je een ongeëvenaard uitzicht op de skyline van de Maasstad. Brasserie De Schone Lei introduceerde 15 jaar geleden het lunchgerecht ‘Kip in the Pocket’. Deze knapperige pitabroodjes gevuld met gebraden blokjes kipfilet en chilimayonaise is een favoriet lunchgerecht aan de plas.

Kip in de pocket!

Bedrijfsleidster Kathelijne Boerema vertelt: “De ‘Kip in the Pocket’ is de klassieker van Brasserie De Schone Lei. Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, en de chilimayonaise is een home-made & geheim recept waar wij erg trots op zijn. Sommige gasten bestellen zelfs andere broodjes of frites met deze pittige mayo!”

Dé plek aan de Plas

Brasserie De Schone Lei is gelegen op een unieke locatie in Rotterdam. De brasserie is gevestigd in het karakteristieke Minang Kabauhuis aan de noordoever van de Kralingse Plas. Midden in de natuur van het Kralingse Bos, kunnen bezoekers genieten van alles wat De Schone Lei te bieden heeft.