Met optredens van Wolter Kroes & live cooking door sterrenchef Mario Ridder

Op zondag 19 juni 2016 wordt de Rotterdamse Kruiskade vanaf 13.00 uur omgetoverd tot een waar haringfestijn met live optredens van onder andere Wolter Kroes én sterrenchef Mario Ridder. Het nieuwe evenement van HUGH, Hilton, Oger en Joelia by Mario Ridder vindt plaats op een terras van ruim 200 vierkante meter. Het publiek kan hier de gehele dag genieten van de Hollandse Nieuwe, muziek, burgers en meer dan voldoende glaasjes bubbels.

Haring, burgers, bubbels en Wolter Kroes

Een haringparty is natuurlijk niet compleet zonder een feestelijk glaasje bubbels. De nieuwe Hollandse rakkers moeten immers goed kunnen zwemmen. Om deze reden ontvangen de gasten van de Rotterdamse Haringparty bij binnenkomst een sprankelend glaasje Veuve Clicquot en schenken professionele bartenders de gehele dag bijpassende wijnen en cocktails. Naast het happen van nieuwe haring kunnen de gasten van de Rotterdamse Haringparty genieten van een exclusief optreden van entertainer Wolter Kroes: dé sfeermaker voor een goede haringparty. Daar blijft het niet bij: diverse DJ’s van eigen bodem, een live cooking stand met heerlijke gerechten van onder andere sterrenchef Mario Ridder en de prijswinnende “U” burger van HUGH’s Chef Diego Buik zullen niet ontbreken. Alle nodige ingrediënten voor een beleving van topgastronomie!

Kruiskade Rotterdam

De Kruiskade is gesitueerd op een steenworp afstand van het nieuwe Centraal Station. Een uniek shopping & food district in het hart van Rotterdam. Nationale en internationale topmerken zoals Michael Kors, Oger en Schaap & Citroen zijn hier vertegenwoordigd. HUGH en Joelia by Mario Ridder bieden het winkelend publiek de perfecte mogelijkheid om aan te schuiven voor culinair hapje op niveau of een killer cocktail.