Exclusieve samenwerking

De Kuyper Royal Distillers, ’s werelds grootste merk in cocktaillikeuren, en Roust, de op één na grootste vodkaproducent wereldwijd, hebben aangekondigd een exclusieve samenwerking aan te gaan voor de distributie en marketing van de grootste vodkamerken van Roust in Nederland. De Kuyper vangt aan met de distributie van 3 vodkamerken: Russian Standard Vodka, Żubrówka en Green Mark.

Russian Standard Vodka, Żubrówka & Green Mark

Russian Standard Vodka, ’s werelds nr. 1 Russische premium vodka, eerder gedistribueerd door Maxxium Nederland, zal zich per 1 januari 2016 aansluiten bij het importportfolio van De Kuyper. Żubrówka; ’s werelds meest bekende Poolse vodkamerk, en Green Mark, de leider op de concurrerende Russische markt, hebben zich per 1 november 2015 aangesloten bij het importportfolio van De Kuyper Royal Distillers.

“Wij weten dat De Kuyper Royal Distillers een uitstekende partner is voor het behalen van groeitargets voor onze grootste, authentieke Russische en Poolse vodka’s – Russian Standard, Żubrówka en Green Mark – en we zijn er zeker van dat we verdere groei zullen zien in ons portfolio in Nederland”, aldus Jonathan Ashworth, Managing Director van Roust Europa.

“Russian Standard, Żubrówka en Green Mark passen perfect bij onze ambitie om het portfolio van De Kuyper Royal Distillers te versterken met premium spirits en we kijken ernaar uit om een succesvol en langdurig partnerschap op te bouwen met Roust in Nederland”, bevestigt Ivan Menting, Commercieel Directeur van De Kuyper Royal Distillers.

Over De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers is het 9e oudste familiebedrijf in Nederland, opgericht in 1695. De Kuyper Royal Distillers is ’s werelds grootste merk in cocktaillikeuren, exporterend naar meer dan 100 landen, met een jaarlijkse verkoop van meer dan 50 miljoen flessen.

Over Roust

Roust is de grootste geïntegreerde spiritsproduct en –distributeur in Centraal- en Oost-Europa en wereldwijd de op één na grootste vodkaproducent in volume met een verkoop van meer dan 30 miljoen 9l cases per jaar in meer dan 80 markten. Roust bezit productiefaciliteiten en distributiecentra verspreid over Polen, Hongarije, Rusland en Italië. Het uitgebreide portfolio van Roust omvat grote vodkamerken als Russian Standard, Green Mark, Parliament en Zhuravli, evenals de legendarische Poolse vodka Żubrówka. Roust bezit ook Gancia, het legendarische Italiaanse bedrijf dat de eerste Italiaanse mousserende wijn creëerde.