’s Werelds grootste cocktaillikeuren producent haalt beste bar teams naar Nederland

De inschrijving van De Kuyper’s internationale ‘Bar Fight 2016’ is geopend. Middels het inzenden van een creatieve short-film melden binnen- en buitenlandse teams zich aan voor de wedstrijd waarbij teamspirit en amusement de belangrijkste pijlers zijn. Op 24 mei 2016 nodigt ’s werelds grootste cocktaillikeuren producent de 6 beste inzendingen uit voor de grote finale in Schiedam. De winnaars gaan naar huis met de prestigieuze titel ‘Best Bar Team’ en een geldbedrag van maar liefst €10.000,-.

De basis voor cocktails wereldwijd

In de distilleerderij in Schiedam produceert De Kuyper een grote variëteit aan cocktaillikeuren die in meer dan 100 landen als basis dienen voor cocktails. De Kuyper’s Bar Fight is een cocktailcompetitie waarbij nationale en internationale bartenders de kans krijgen om in teamverband te laten zien welke techniek zij in huis hebben. Op een creatieve en originele manier, dat dan weer wel. Want alleen skills zijn in de Bar Fight niet voldoende, juist het plezier in het cocktail vak moet naar voren komen. Barploegen kunnen zich aanmelden met een originele shortfilm. Een professionele jury zal de top 20 inzendingen selecteren waarop gestemd kan worden. De 6 teams die de meeste stemmen verkrijgen voor de shortfilm en het beste cocktailrecept, worden uiteindelijk uitgenodigd voor de grote finale op 24 mei in Schiedam.

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers BV is een van de oudste familiebedrijven in Nederland, opgericht in 1695. De producten van het merk worden wereldwijd verkocht in meer dan 100 verschillende landen. De Kuyper is sinds de oprichting bekend als fabrikant van jenever, later werden nieuwe spirits en likeuren aan het assortiment toegevoegd. De Kuyper is ’s werelds grootste producent van cocktaillikeuren, bekende dranken als Peachtree, Blue Curacao en Dropshot worden in Schiedam gemaakt.