Flamingo Paradise brengt eerbetoon aan de Margarita

Er kan er maar één de beste zijn: de Margarita cocktail is de meest geliefde cocktail ter wereld. Van Amsterdam tot New York en van Londen tot Hong Kong, iedereen is dol op deze frisse klassieker in zijn vele vormen. Op vrijdag 21 april geeft ’s werelds grootste cocktaillikeuren fabrikant De Kuper een eerbetoon aan de Margarita tijdens de officiële opening van het cocktailseizoen in The Curtain Club in Amsterdam. Op “Flamingo Paradise” genieten pers en VIP genodigden exclusief van de beste Margarita’s, optredens van wereldberoemde flairbartender Nicolas St. Jean, Kraak & Smaak DJ Set én Sweet le Freak in een lekker Miami Beach sfeertje.

The one and only Margarita 

Door het friszure limoensap en de veelzijdigheid in bereiding – er is een Margarita voor iedereen - is de Margarita de perfecte cocktail om het seizoen mee in te luiden. Met de cocktaillikeuren van De Kuyper worden er wereldwijd in meer dan 100 verschillende landen Margarita’s geshaked. Een mooie aanleiding om deze cocktail tijdens Flamingo Paradise in de spotlight te zetten met zomervarianten zoals de Watermelon Margarita en een Original Margarita.

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers BV is één van de oudste familiebedrijven van Nederland, opgericht in 1695. Met de bekende De Kuyper cocktaillikeuren, Peachtree, Rutte Gin en Jenever, Mandarine Napoleon, Warninks en Dropshot in het portfolio is De Kuyper wereldwijd marktleider in cocktaillikeuren en wordt verkocht in meer dan 100 landen. De visie 'Own the cocktail' heeft inmiddels wereldwijde bekendheid. De Kuyper verkoopt naast de eigen merken ook agentschap-merken zoals Russian Standard vodka, The Glenrothes Whisky, Zubrowka vodka, Chartreuse en Sierra Tequila op de Nederlandse markt. De Kuyper Royal Distillers heeft distilleerderijen in Schiedam en Dordrecht en produceert cream dranken in Middelharnis.