De Beren Eetcafés en De Bezorgbeer gaan verder als één merk: De Beren

‘Gezelligheid kent geen tijd’ is waar De Beren (bezorg)restaurants voor staan. Hoewel de succesvolle horecaonderneming in haar gehele bestaan trouw is gebleven aan de sterke identiteit en ambiance, vraagt het uiterlijk van De Beren na 30 jaar om mee te gaan met de tijd. Om deze reden krijgen De Beren Eetcafés en De Bezorgbeer de komende periode een eigentijdse make-over. Marketing coördinator Marjolein Mens vertelt: “De Beren Eetcafés en De Bezorgbeer gaan samen verder als één merk met een identieke huisstijl, die kenbaar wordt gemaakt in onder andere het logo, het interieur, de bedrijfskleding en de website”.

Puur, warm en gezellig

Met de nieuwe stijl willen De Beren het uitgangspunt ‘puur, warm en gezellig’ tot zijn recht laten komen. De keten staat bekend als een vertrouwde plek voor lekker en goed eten – of het nu gaat om de restaurants met de ongedwongen, gemoedelijke sfeer of via de bezorgservice relaxed thuis op de bank. Om de herkenbaarheid te waarborgen is het nieuwe logo een evolutie van het bestaande beeldmerk, met warm geel als prominente kleur. Met de toevoeging ‘sinds 1984’ aan het nieuwe logo wordt de lange historie van het berenconcern benadrukt.

7 nieuwe vestigingen

De Beren ondergingen niet alleen een make-over om met de tijd mee te gaan, maar ook om op de groeiambitie van de keten aan te sluiten. Onlangs zijn er maar liefst 7 nieuwe vestigingen geopend. Het streven is om iedere vestiging dit jaar in fases van de nieuwe stijl te voorzien.

Over De Beren

De Beren zijn een keten van (bezorg)restaurants voor het hele gezin, die vooral bekendheid geniet door de unieke spareribs en saté. De horecaonderneming startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels zijn De Beren uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met 43 filialen in de provincies Zuid-Holland, Noord- Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Flevoland. Naast de traditionele restaurants kunnen liefhebbers op de Beren Boot in de Rotterdamse havens of thuis – bezorgd door bezorgers met de iconische Berenhelm –genieten van de bekende gerechten.