27ste vestiging voor meest sympathieke horecamerk van Nederland

Na vestigingen in provincies door het hele land behoort nu ook Gelderland tot één van de vestigingsplaatsen van horecaketen De Beren. In de hoofdstad van de grootste provincie van Nederland opent medio november de 27ste vestiging van het meest sympathieke horecamerk van Nederland. “We vonden Arnhem altijd al een mooie stad, waar we graag een restaurant wilden openen. Bij deze locatie hadden we meteen een goed gevoel” vertelt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants.

Perfecte ligging in Arnhem

Horecabaas Schaap was al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie nabij het Centraal Station in Arnhem. Midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én direct naast de megabioscoop van Pathé, vond de succesvolle horecaondernemer dé perfecte Berenspot. Op 1 november gaat de verbouwing in het pand van start om vervolgens drie weken later officieel de deuren te openen voor het Arnhemse publiek. Een bezoek aan deze vestiging van De Beren is door de ligging perfect te combineren met een bezoek aan de megabioscoop. Gasten kunnen gebruik maken van het unieke Beren Bios arrangement: voor €26,50 kan genoten worden van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Meest sympathieke horecamerk

De Beren is een keten van (bezorg)restaurants voor het hele gezin, die vooral bekendheid geniet door de kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. Afgelopen voorjaar werd De Beren door onderzoeksbureau Hendrik Beerda Brand Consultancy uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. Tijdens het onderzoek is De Beren onder andere beoordeeld op 16 merkpersoonlijkheidsfactoren, waaronder de factoren: zelfverzekerd, sympathiek, actief, uniek en gedurfd. Van de 50 grootste horecabedrijven in Nederland heeft de horecaketen het sympathiekste profiel. Dit imago heeft De Beren volgens het onderzoek vooral te danken aan het vriendelijke personeel.

De Beren

Horecaconcept De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels zijn De Beren uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met in totaal 45 filialen in de provincies Zuid-Holland, Noord- Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Flevoland en nu dus ook in Gelderland. De horecaketen zal de komende jaren steeds vaker opduiken in het Nederlandse straatbeeld. Na verwachting worden er vanaf 2017 jaarlijks drie tot vijf vestigingen van het restaurant geopend.